Zafer Çoktan’dan iddialı çalışma: “Yüzde 70’le zafer Keçiören’in olacak”

Zafer Çoktan’dan iddialı çalışma: “Yüzde 70’le zafer Keçiören’in olacak”

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, adaylığının kesinleşmesi ile birlikte seçim çalışmalarına hız verdi. Her gün mahalle mahalle gezen Çoktan, seçim sonuçları için iddialı konuştu.

Türkiye 31 Mart seçimlerine doğru hızla ilerliyor. Adaylarını açıklayan AK Parti’de manifesto heyecanı yaşanırken, adayların seçim çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda Turgut Altınok’tan boşalan Keçiören’e aday olarak gösterilen Zafer Çoktan da çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan; seçim sonuçları için iddialı konuşurken, hedeflerinin yüzde 70 oy oranı ile kazanmak olduğundan söz ediyor.

2.jpg

HEDEF YÜZDE 70

Önceki gün Keçiören’de çeşitli noktalara ziyaret gerçekleştiren Zafer Çoktan, vatandaş ile buluşmalar yaptı. Gençler, kadınlar, yaşlılar, çocuklar ve Keçiören halkının her bir bireyi ile teker teker ilgilenen Çoktan, seçimde iddialı hedefler koyduklarından söz etti. Başkan adayı Çoktan; bundan önceki yaptığı konuşmalarda konuyla ilgili şu ifadelere yer vermişti: ““Yüzde 70 hedef oy oranı ile hem Keçiören de hem büyükşehirde oyları artırarak kazanacağız. Bizlere gönülden destek olan cefakâr kardeşlerimizle birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bize karşı çok büyük ve güzel bir teveccüh var. Vatandaşımız bizi hem tanıyor ve hem seviyor. Yıllardır AK Parti olarak Keçiören’e verilen bir emek var.”

3.jpg

ŞEHİT ETKİNLİĞİNE KATILDI

Seçim çalışmalarını sürdüren Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar ile birlikte Çankırı Kalfat Vakfı tarafından düzenlenen şehitlerimizi anma programına katıldı. Programda katılımcılara seslenen Çoktan, “Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Cumhur ittifakı olarak Ankara'mız ve Keçiören’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

4-001.jpg

DAHA FAZLA HİZMET İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Dokuz yıl boyunca Keçiören’de ilçe başkanlığı görevini yürüten ve AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Zafer Çoktan, belediye başkan adaylığı için “Bize gönül veren ekibimizle alan çalışması yaparak hem Cumhurbaşkanımızın hizmetlerinden hem belediye başkanımızın hizmetlerinden konuşuyor ve seçilmemiz durumunda yapacağımız hizmetleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Keçiören’e daha fazla hizmet getirmek için her şeyi yapacağız. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir çalışmamızdan olumsuz bir tepki almadık. Bu durumda bizi mutlu ediyor. Motivasyonumuzu da artırıyor” demişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.