Ankara Zabıta Başkanı Karabudak istifa etti

Ankara Zabıta Başkanı Karabudak istifa etti

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak'ın 3 yıldır yürüttüğü görevinden kendi isteği ile ayrıldığı öğrenildi. Karabudak'ın ayrılışı zabıta camiasını üzüntüye boğdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak'ın 3 yıldır yürüttüğü görevinden kendi isteği ile ayrıldığı öğrenildi. Zabıta camiası içerisinde oldukça sevilen Karabudak'ın bu ayrılığı camia içerisinde büyük üzüntüye sebep oldu. Zabıtaların sosyal medyadaki sesi olan 'Zabıta TV' hesabından Abdurrahman Karabudak için "Sayın ebedi başkanımız" ifadesi kullanıldı. Edinilen bilgilere göre başarılı bürokratın bir bakanlıkta görev alabileceği öğrenildi. 

BİNLERCE DOSTUNUZ VAR

Eski mesai arkadaşları ise Abdurrahman Karabudak hakkında şu ifadeleri kullandı: "İnsanları değerli yapan, insanlara verdiği değerdir. Tozlu raflarda bekleyen arşiv evrakı durumundaki Zabıta Teşkilatının üzerindeki tozu üfleyip, pırıl pırıl parlamasında büyük emekleriniz ve gayretiniz oldu, Zabıta mesleğini tüm ruhunuza sindirip yaşam tarzı haline getirdiniz. Zabıta Teşkilatına kazandırdığınız ivme sizden aldığı aşk ile devam edecektir İnşallah. Türkiye genelinde artık 1397 tane kapınız, binlerce dostunuz var. Eminimki yeni görevinizde Zabıta Teşkilatı için çaba sarf edeceksiniz. Yolunuz ve bahtınız Açık olsun Büyük Başkan Abdurrahman Karabudak"

Abdurrahman Karabudak, geçmişte şu görevlerde bulundu: 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü/ Şube Müdürü, Pursaklar Belediyesi / Belediye Başkan Yardımcısı
Altındağ Belediyesi / Zabıta Müdürü
Karabudak ayrıca şu sivil toplum kuruluşlarında da yer aldı: 
Çankırı Dernekler Federasyonu / Genel Başkan Yardımcısı
Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği / Başkan
Memur- Sen Konfederasyonu / Bem Bir-Sen Ankara Şube Başkanı
Memur- Der Federasyonu / Başkan Vekili
İdareci ve Bürokratlar Derneği / Genel Başkanı

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.