Ankara’daki düğün konvoyu eğlencesi kaza ile bitti

Ankara’daki düğün konvoyu eğlencesi kaza ile bitti

Ankara’da bugün yaşanan olayda Etimesgut’taki bir düğün konvoyu, eğlence diye trafiği birbirine kattı. Araçlardan birinin hâkimiyetini kaybetmesi sonucu zincirleme kaza meydana geldi.

Ankara’daki düğün konvoyu olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bugün meydana gelen kaza, Etimesgut Ahi Mesut bulvarında oldu. Düğün konvoyunu görüntüye alan kameraya yansıyan görüntülerde, araçlardan birinin konvoydan kaçmaya çalışmasıyla kaza meydana geldi. Kaza sonrası 3’ten fazla araç hasar alırken, herhangi birinin yaralanıp yaralanmadığı ise açıklanmadı.

ankara-2.jpg

KONVOYDAN KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN KAZA OLDU

Etimesgut’ta meydana gelen kaza, konvoyu çeken kameraya yansıdı. Gri renkteki SUV araç,konvoydan uzaklaşmaya çalışırken birden kontrolünü kaybetti. Kontrolünü kaybeden araç konvoydaki diğer arabalara çarptı. Görüntüler, Ankara’da yüzbinlerce takipçisi bulunan sosyal medya hesabı Ankara Trafik’te paylaşıldı. Paylaşımın altına onlarca yorum geldi. Çoğu vatandaş yapmış olduğu yorumda, düğün konvoyu meselesinin kaldırılması gerektiğini vurguladı.

SEVİNÇ BAŞKA TÜRLÜ İFADE EDİLEMEZ Mİ?

Etimesgut’taki düğün konvoyunun meydana getirdiği kazanın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Paylaşılan videonun altına vatandaşlar, “’ Bu konvoy işi son bulsa, Türkiye çağ atlar, sevinç başka türlü ifade edilemez mi ya?’, ‘2023 yılında böyle görüntülerin olması çok acı’, ‘Şu konvoy işi avamlıktan başka bir şey değil’, ‘Bu insanlar cahiller topluluğu’ gibi yorumlarda bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.