Cariyeyle ilişki videosu gündem olan Ebubekir Kaya kimdir?

Cariyeyle ilişki videosu gündem olan Ebubekir Kaya kimdir?

Cariye ile cinsel ilişki ve nikah videosu ile gündemde olan Ebubekir Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında, Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği gerçekte var mı, nerede? İsmailağa Cemaati ile ilgisi ne?

Sarıklı cübbeli sakallı kimi hocalar, günümüzden uzak ve sansasyonel açıklamalar yaparak gündeme gelmeye ve bir kısım medyaya malzeme vermeye devam ediyor.

Bunun son örneğin “Ebubekir Kaya” adlı bir “hoca” oldu.

Adı sanı duyulmamış “Fatih Ahlak ve Maneviyat” adlı bir derneğin başkanı olduğu belirtilen Ebubekir Kaya, “cariye ile nikah ve ilişki” sorusuna verdiği cevapla gündemde.

Videoda Kaya, "Hocam cariye her neyse bayan olarak, onunla da nikah kıyılır mı" sorusuna aynen şu cevabı veriyor:

"Kendi cariyenle nikah kıyamazsın, cariyenle beraber nikahsız beraber olabiliyorsun zaten, ancak başkasının cariyesini sevdiysen o kişiden rica edersin, sana verirse ya satın alırsın veya nikahlarsın ama başkasının cariyesidir nikahlarsan o şekilde olur, yoksa başka türlü olmaz, kendi cariyen olduğu zaman nikahsız beraber olabiliyorsun."

BİR KISIM MEDYAYA MALZEME OLDU

Bir kısım medya, Ebubekir Kaya'nın cariye videosu üzerinden tümden cemaatleri, din adamlarını töhmet altında bırakacak yayınlar yapmaya başladı. İşte o yayınlara birkaç örnek:

korkusuz-ebubekir-kaya-cariye.jpg

ebubekir-kaya-cumhuriyet-tugva.jpg

Peki, Ebubekir Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında, Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği gerçekte var mı, nerede, İsmailağa Cemaati ile ilgini ne?

Ebubekir Kaya gibi isimlerin bu tür videoları, internette, sosyal medyada ilgi görüp, ünlenmek ve para kazanmak için çektikleri değerlendiriliyor. Diğer yandan, Ebubekir Kaya’nın sırf kıyafet ve sakalından yola çıkılarak “İsmailağa Cemaati ile ilişkilendirildiği” ifade ediliyor.

İlksayfa Gazetesi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum