Elinizi çabuk tutun! İş Bankası milyonlarca kişiye 150 TL hediye dağıtıyor

Elinizi çabuk tutun! İş Bankası milyonlarca kişiye 150 TL hediye dağıtıyor

İş Bankası müşterisi misiniz, cebinizde İş Bankanı kartı mı var? İşte size güzel haber. Banka sizlere 150 TL hediye dağıtıyor. Detaylar haberimizde:

Cüzdanında İş Bankası kartı olanlara güzel haber… Milyonlarca kişiye 150 TL ödeme yapılacak! Para iadenizi almak için elinizi çabuk tutun!

İş Bankası'ndan kampanya müjdesi geldi. Banka, müşterileri için kampanyasını duyurdu. İş Bankası'na gidenler için 150 TL ödeme yapılacak. Bu ay sonuna kadar geçerli olan kampanyaların detayları açıklandı. Detaylar şöyle:

İŞ BANKASI’NDAN MÜJDE

Bu Bankanın, Bankamatik kartlılarına özel bir haber geldi. İş Bankası Bankamatik kartı olanlar bu habere dikkat etsin. İş Bankası kart sahiplerini sevindirecek haber. İş Bankası resmi sitesinde paylaşılan, yayınlanan bilgilere göre, bireysel kullanımınızda olan bankamatik kartınız ile tek seferlik ve farklı günler için yapacağınız 200 TL ve üzeri her alışverişiniz için 5 TL olmak üzere toplam 150 TL Maxi Puan para kazanacaksınız. 2 Ocak tarihinde başlamış olan kampanya 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak.

İş Bankası bankamatik kartınız ile yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişiniz sadece ilk kampanya kapsamına alınarak değerlendirilecek. Kampanyanın detaylarında yer alan bilgilerde müşteri bazında olduğu, bir müşterinin kampanyadan ancak bir kez yararlanabileceği, günde en çok 5 TL, ayda ise en çok 150 TL Maxi Puan para kazanabileceği belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.