Garanti Bankası promosyon kampanyasını güncelledi, miktar arttı

Garanti Bankası promosyon kampanyasını güncelledi, miktar arttı

Asgari ücretin artırılması, emekli ve memur maaşlarına 2022 enflasyonu üzerinde zam yapılması gözleri 2023 banka promosyonlarına çevirdi. Garanti Bankası promosyon kampanyasını güncelledi, miktar arttı.

2022 yılı enflasyon rakamı belli oldu. TÜİK Aralık ayı enflasyonunu yüzde 1.18 olarak açıkladı. Böylelikle 2022 enflasyonu yüzde 64.27 oldu. Enflasyonun açıklanmasıyla gözlerin çevrildiği memur ve emekli maaşı zamları da belli oldu. Hükümet memur ve emekli maaşlarına önce yüzde 25 zam açıkladı, bu az bulunanca rakamı yüzde 30'a çevirdi. Cumhurbaşkanı en düşük emekli maaşının da 5500 TL'ye yükseltildiğini açıkladı.

Böylelikle EYT ile memur ve emekli maaş zamlarıyla ilgili tartışmalar ciddi oranda azalırken, şimdi merak edilen konu 2023 banka promosyonları oluyor. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

PROMOSYONLAR DA ARTIYOR

Asgari ücretin artırılması, emekli ve memur maaşlarının zamlanması yeni yılda banka promosyonlarını da artıracak. Peki emekliler 2023’te bankalardan ne kadar promosyon alacak? Hangi banka ne kadar promosyon verecek?

Örneğin, özel bankalardan özellikle Garanti’nin, yeni yılda 20 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapması bekleniyor.

31 Aralık 2022'de sona eren promosyon kampanyasında güncelleyen Banka, artan emekli maaşlarıyla birlikte ödenecek promosyon tutarlarını da zamlandırdı.

Edinilen bilgilere göre, Şubat ayında ilk maaşını alacak EYT'lileri kaçırmamak için özel bankalar promosyon kampanyalarını Şubat’ta hayata sokmaya hazırlanıyor. Garanti Bankası’nın, 20 bin liraya varan promosyon kampanyasını şubat ayının ortalarından itibaren hayata geçireceği kaydediliyor.

10 BİNİ NAKİT BİNİ BONUS PUAN

Garanti BBVA'da şubat ayında hayata geçirilecek kampanyada emeklilere ödenecek en düşük promosyonun 11 bin TL civarında olacağı ifade ediliyor. Bunun 10 bin lirasının nakit, 1000 lirasının ise bonus puan olarak verileceği vurgulanıyor.

10 BİN ÜZERİ MAAŞLARA 20 BİN TL PROMOSYON

Emekli maaşı 10 bin TL üzerinde olan emeklilere ise 20 bin TL'ye kadar promosyon ödeneceği belirtiliyor.

Yeni emekli olacak 2 milyon 250 bin EYT'liyi de müşterisi yapmak isteyen Garanti Bankası’nın, bütün rakip bankaların üzerinde bir ücret vereceği kaydediliyor. Banka kaynaklarından alınan bilgilere göre, artacak emekli maaşlarının ardından yeni kampanya duyurusu yapılacak.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.