Epic Games’in ücretsiz vereceği oyun belli oldu: 5 Ekim-12 Ekim 2023

Epic Games’in ücretsiz vereceği oyun belli oldu: 5 Ekim-12 Ekim 2023

Her hafta verdiği yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuların sevgisini kazanan dijital oyun platformu Epic Games, 28 Eylül-5 Ekim 2023tarihleri arası herkesin sevdiği iki oyunu oyuncularına armağan ediyor.

Epic Games, rakiplerine göre verdiği ücretsiz oyunlarla popüler haline gelmiş durumda. Her hafta birçok oyunu ücretsiz olarak oyuncularına dağıtan şirket, oyuncularına ücretsiz olarak vereceği oyunu açıkladı. Yakın zamanda 500 milyon kullanıcıya ulaşan Epic Games, gün geçtikçe oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor.

Yükselen dolar kuruyla birlikte Türk oyuncuların yüzü bir nebze olsun düşse de Epic Games, oyuncuların dostu olmaya devam ediyor. Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte oyuncuların sevgilisi haline gelmiş durumda. İşte, Epic Games'in kullanıcılarına verdiği ücretsiz oyun...

haber1-002.jpg

GODLİKE BURGER

Godlike Burger, bir hamburger restoranını yönettiğiniz bir mobil oyundur. Oyuncular, burger hazırlamak, siparişleri tamamlamak ve restoranlarını geliştirmek için gereken tüm sorumlulukları üstlenirler. Oyun, 2023 yılında piyasaya sürüldü ve kısa sürede popülerlik kazandı.

Oyun, oyuncuların hamburgerlerini kendi başlarına yaratmasına olanak tanır. Oyuncular, farklı ekmekler, peynirler, etler, soslar ve garnitürlerden seçim yapabilirler. Ayrıca, burgerlerini süslemek için çeşitli malzemeler de kullanabilirler.

haber1-003.jpg

Oyuncular, siparişleri tamamlayarak ve restoranlarını geliştirerek para kazanırlar. Parayı, yeni malzemeler satın almak, yeni ekipman satın almak ve restoranlarını dekore etmek için kullanabilirler.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 veya 11 64bit

İşlemci: Intel® Core™ i5-6xxx, AMD FX™-6300

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 750 veya AMD Radeon™ R7 265

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.