Korkulan oldu; Netflix yaptı yapacağını

Korkulan oldu; Netflix yaptı yapacağını

Dünyanın en büyük dizi ve film seyretme platformu Netflix, ABD ve İngiltere’de hesap paylaşımı yapan kullanıcılarından ücret almaya başladı. Peki, Netflix, Türkiye’de hesap paylaşım ücreti alıyor mu?

Netflix, Türkiye’de paylaşım ücreti alıyor mu?” sorusu arama motorlarında gündem oldu. Dünyanın en çok kullanıcısına sahip olan içerik izleme platformu Netflix, uzun süredir konuşulan ve kullanıcıların korkulu rüyasını hayata geçirdi. Netflix artık ABD’deki hesap paylaşımı yapan kullanıcılarından ayda 8 dolar alacak.

Amerikalı şirket, ABD’li müşterileri için hayata geçirdiği yeni ücretlerini duyurdu. Buna göre; Netflix, ABD’li kullanıcıların ayda ek 8 dolar karşılığında hesap bilgilerini paylaşabileceğini duyurdu. Amerikalı dev şirket, İngiltere’de ise bu ücreti 5 sterlin olarak karara bağladı.

Bu seçenekleri yalnızca standart ve premium planını kullanan müşteriler tarafından kullanılabileceğini de belirtmekte fayda var. Peki, Netflix, Türkiye’de hesap paylaşım ücreti alıyor mu?

netflix.jpg

NETFLİX TÜRKİYE’DE PAYLAŞIM ÜCRETİ ALIYOR MU?

Bloomberg HT’nin haberine göre; Netflix, Amerika ve Kanada’daki 30 milyon kullanıcı dahil olmak üzere, dünya çapında toplamda 100 milyon hanenin ödeme yapmadan paylaşımlı hesap kullandıklarını duyurdu.

Geçen yıl Latin Amerika’da başlayan şifre paylaşımına yönelik baskılar, Netflix’in kullanıcılardan daha fazla gelir elde etmek istediği şeklinde yorumlandı. “Netflix, Türkiye’de hesap paylaşım ücreti alıyor mu?” sorusunu araştıran Türkiye’deki kullanıcılara ise henüz ülkemizde bu tarz bir uygulamanın başlamadığını gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Fakat şimdilik…

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.