MHP lideri Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması geldi mi?

MHP lideri Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması geldi mi?

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığını yapmış bir isim olan Sinan Ateş'in suikast sonucu öldürülmesiyle gözler MHP ve lideri Bahçeli'ye çevrildi. MHP lideri Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması geldi mi? Bahçeli Ateş'in öldürülmesine ne dedi?

MHP lideri Devlet Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması geldi mi? Bahçeli Ateş'in öldürülmesine ne dedi?

Hemer herkes bu sorunun cevabını arıyor ancak, Bahçeli'den bu konuda henüz bir açıklama gelmiş değil.

MHP’den, Devlet Bahçeli’den, Ülkü Ocakları’ndan, MHP gazetesi Türkgün’den Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış olması şaşkınlıkla karşılanıyor.

2 yıl öncesine kadar Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış ve daha bir gün önce attığı tweet’te “Bizim tavrımız da duruşumuz da nettir. Yetiştiğimiz Ocak Ülkü Ocakları, partimiz MHP’dir” demiş bir isim olan Sinan Ateş’in vurularak öldürülmesinin üzerinden yaklaşık 24 saat geçerken, MHP ve Ülkü Ocakları’ndan hiçbir açıklama yapılmamış olması şaşkınlıkla karşılanıyor.

MHP, ÜLKÜ OCAKLARI, TÜRKGÜN, BENGÜTÜRK

Olayın üzerinden yaklaşık 24 saat geçti ne MHP’den herhangi bir açıklama gelmedi. MHP lideri Devlet Bahçeli de bu konudaki sessizliğini sürdürüyor.

Yine Sinan Ateş’in içinden çıktığı ve yaklaşık 2 yıl Başkanlığını yaptığı Ülkü Ocakları’ndan bu konuda bir açıklama yapılmış değil.

turkgun-birinci-sayfa.jpg

MHP’nin yayın organı Türkgün Gazetesi de bugünkü birinci sayfasında olaya hiç yer vermedi. Yine MHP yayın organı Bengütürk TV’de dün olayla ilgili herhangi bir özel haber yapılmadı.

sinan-ates-defnedildi.jpg

CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Sinan Ateş'in (38) cenazesi bugün Bursa’daki baba evinden helallik alındıktan sonra Ulu Cami’ye götürüldü. Ateş, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

sinan-ates-cenaze.jpg

Ulu Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu, İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Sinan Ateş'in arkadaşları, yakınları, talebeleri ve aile fertleri katıldı. Ateş'in yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

İHA'da yer alan habere göre cenaze namazının ardından Ateş'in cenazesi tekbirler eşliğinde Emir Sultan Mezarlığı'na götürüldü. Ateş burada dualarla toprağa verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum