Sinan Ateş’in babası da 1980 öncesi kurşunların hedefi olmuş

Sinan Ateş’in babası da 1980 öncesi kurşunların hedefi olmuş

Suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in, babası da 1980 öncesi kurşunların hedefi olmuş. Baba Ateş, okul çıkışı silahlı saldırıya uğramış. Peki Sinan Ateş’in babası kimdir, ne iş yapıyor, hayatta mı?

30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da cuma namazı çıkışı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in, babası da 1980 öncesi kurşunların hedefi olmuş.

Gençlik yıllarında ülkücü camida yer almış bir isim olduğu belirtilen baba Ateş, okul çıkışı silahlı saldırıya uğramış.

Peki Sinan Ateş’in babası kimdir, ne iş yapıyor, hayatta mı?

Barış Murat Aydoğan adlı bir twitter kullanıcısı, Sinan Ateş’in öldürülmesi olayının ardından dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı.

babasi.jpg

Aydoğan, gazete kupürüne benzeyen fotoğrafta hastanede yattığı görülen kişinin Sinan Ateş’in babası olduğunu belirtti ve şöyle dedi:

“Merhum 'Sinan Ateṣ'in babasıda 1980 öncesi kurṣunların hedefi olmuṣtu.. Bu Gök Kubbe hala yerinde duruyorsa! yazıklar olsun Ülkü Ocakları ruhumuza.”

OKUL ÇIKIŞI SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Fotoğrafı paylaşılan gazete kupüründe “Okul çıkışı sırasında saldırıya uğrayarak yaralanan M. Ateş’in sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.” yazıyor.

SİNAN ATEŞ'İN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI

Murat Aydoğan twitter hesabından ayrıca, Sinan Ateş'in çocukluk fotoğrafını paylaştı.

mmm.jpg

GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR

Bu arada, olayın üzerinden yaklaşık 55 gün geçti ve Sinan Ateş cinayeti gündemdeki yerini koruyor. Twitter gibi sosyal mecralarda Sinan Ateş paylaşımları yapılmaya devam ediyor, arama motarlarında Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gelişmeler sorgulanıyor.

Haber Merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum