Öldürülen Sinan Ateş’in hocası Prof. Dr. Seyfi Yıldırım’dan çarpıcı paylaşım

Öldürülen Sinan Ateş’in hocası Prof. Dr. Seyfi Yıldırım’dan çarpıcı paylaşım

Suikastla öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in ardından MHP sessizliğini korurken, Hacettepe’den hocası olan Prof. Dr. Seyfi Yıldırım çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Sinan Ateş'in hocası Yıldırım'ın paylaşımı şöyle:

Ankara’da vurularak öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in ardından MHP sessizliğini korurken, değişik kesimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

DOKTORA HOCASI

Bir açıklama da Sinan Ateş’in hocası Prof. Dr. Seyfi Yıldırım’dan geldi. Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyfi Yıldırım, doktora öğrencisi olan Sinan Ateş’i anlattı ve “Bırak bu sefil dünya onu çok arzulayanların olsun. Katillerin kanı kurusun” dedi.

ASALETİNDEN BİR MİLİM KAYMA OLMADI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi olan Sinan Ateş’in ilk doktora öğrencisi olduğunu belirten Prof. Yıldırım, “İlk doktora öğrencimdin. Doçent oldun, yine asaletinden, duruşundan bir milim bile kayma olmadı, sapma olmadı. Yiğit bir gençtin. Dünya kaybetti evladım, sen kazandın inşallah. Gidenler içinde en çok özlediklerimden biri olacaksın. Yüreğimizi parçalayıp gittin. İnşallah biz de geleceğiz, oralarda yine birlikte olacağız. Ben sana hakkımı helal ettim. Mekanın cennet olsun. Bırak bu sefil dünya onu çok arzulayanların olsun. Katillerin kanı kurusun” ifadelerini kullandı.

seyfi-yildirim-paylasim.jpg

SENİ UNUTMAYACAĞIM SİNAN’IM

Prof. Yıldırım, öğrencisi Sinan Ateş’le son görüşmesiyle ilgili de şunları kaydetti: “Son zamanların en kötü haberini aldım. Dağlar yıkıldı üzerime. En son görüştüğümüzdeki ‘bir emriniz var mı hocam’ diyen sesini, ‘duruşundaki asaletini’, öğrenciliğin sürecindeki tüm zorlamalarımı yine elbette hocam edasıyla karşılayarak birebir yerine getirişlerini unutmayacağım Sinan'ım.”


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.