Türkeş’in oğlundan Sinan Ateş açıklaması: Garip, çok tuhaf

Türkeş’in oğlundan Sinan Ateş açıklaması: Garip, çok tuhaf

MHP’nin kurucu lideri Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş, MHP ve Ülkü Ocakları’ndan Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili hiçbir açıklama yapılmamasını “Garip, çok tuhaf” şeklinde değerlendirdi.

Ankara’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ardından MHP’nin sessizliğe bürünmesi Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş’ın da dikkatinden kaçmadı.

MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş, twitter hesabından yaptığı açıklamada bu durumu “Garip çok tuhaf” diye yorumladı.

BEYEFENDİ BİR KİŞİYDİ

Türkeş, Sinan Ateş’le ilgili bir kez Türkeş’in mezarında karşılaştığını belirterek “kendisi çok Saygılı ve Beyefendi bir kişiydi” dedi.

Kutalmış Türkeş, MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Sinan Ateş’in öldürülmesi karşısında sessiz kalması, bir taziye mesajı bile yayınlamamasının “tarihte bir ilk olduğunu” söyledi.

“Sinan Ateş ile sadece bir kez Başbuğ Alparslan Türkeş’in Yüce makamında karşılaştım; kendisi çok Saygılı ve Beyefendi bir kişiydi. MHP ve Ülkü Ocakları, tarihinde ilk kez katledilen kendi Ocak başkanını sahiplenmiyor ve hiç tepki göstermiyor! Garip, Çok tuhaf! Mekanı Cennet olsun!”

turkes-oglu-kutalmis-turkes.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.