Özel harekatçılardan Afrin Harekatı'na destek

Özel harekatçılardan Afrin Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Operasyonu’na bir destek de Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar (TEMPÖHDER)’den geldi. Ulus Atatürk Heykeli önünde toplanan dernek üyeleri operasyona sonuna kadar destek verdiklerini belirtti.

Zeytin Dalı Operasyonu’na bir destek de Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar ( TEMPÖHDER )’den geldi. Ulus Atatürk Heykeli önünde toplanan dernek üyeleri operasyona sonuna kadar destek verdiklerini belirtti. TEMPÖHDER Ankara Şube Başkanı Celal Öztaş üyeler adına açıklama yaparken, “Geri dönüşü olmayan çıktığımız bu kutlu yolda, Türkiye düşmanlarına karşı her bir vatandaşın nefer olarak gerekli çabayı göstermesi gerekmektedir” diye konuştu. 

ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Suriye sınırlarının ülkemizin güvenliğini tehdit ettiğini ve orada ülkemize karşı oluşumlar gerçekleştiğini belirten Öztaş, “ Günümüz Suriye’sinin kuzey batısında sınırlarımızı tehdit eden PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristler ve uzantıları tarafından bir yapılanma oluşmaktadır.Türkiye bu oyunu bozmak için aldığı bir kararla şanlı ordumuz bir operasyon başlatmıştır.Bu mücadelede teröristlerin ve terör uzantılarının karşısında şanlı Ordumuzun yanındayız.” ifadelerini kullandı.  

MEHMETÇİĞİN YANINDA OLALIM

Yaptıkları açıklamada birlik beraberlik çağrısında bulunan Öztaş, “ABD ve emperyalist güçlerin onların yandaşlarının söylemlerine itibar etmeyin. Birlik ve beraberlik ruhu ile orada mücadele eden şanlı ordumuz ve Mehmetçiğimizin yanında olalım. Dualarımız ve kalplerimiz onlarla.” diye konuştu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.