Ronaldo çılgına döndü! Hakeme yumruk kaldırdı

Suudi Arabistan Süper Kupa'nın yarı finalinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Zorlu maçın 88'inci dakikasında Cristiano Ronaldo, hakeme yumruk kaldırdı.

Dev karşılaşmanın 88'inci dakikasında Al Nassr'ın kazandığı taç atışında Al Hilal'de Al Bulayhi zaman geçirmek için topa doğru hareketlendi. Bu sırada Cristiano Ronaldo rakibinin yanına doğru koştu. Portekizli yıldız, Al Bulayhi'nin göğsüne doğru dirseğini açtı. Al Bulayhi yere düşerken Cristiano Ronaldo'nun yumruk salladığı da görüldü.

Al Bulayhi'nin yere düştüğü pozisyon sonrası iki takım futbolcuları arasıdna tansiyon çok yükseldi. Karşılaşmanın hakemi Mohammed Al Hoish, Cristiano Ronaldo'yu doğrudan kırmızı kartla cezalandırdı.

Cristiano Ronaldo'nun sinirleri bu kırmızı kart sonrası daha da gerildi. Hakemin arkasını dönmesini bekleyen Cristiano Ronaldo, yumruğunu hakeme doğru kaldırdı. Bu sırada tribünlerde sesler yükseldi.

Cristiano Ronaldo gördüğü kırmızı kart sonrası tribünlerle de atıştı. Bazı taraftarlardan Messi tezahüratları yükseldi. Al Nassr taraftarları ise Portekizli yıldızı alkışladı.

Cristiano Ronaldo kenara gelirken Al Hilal futbolcusu Al Bulayhi'yi işaret etti. Portekizli yıldız, "Onu alkışlayın" hareketinde bulundu. Maçın hakemi, Al Hilal'den Al Bulayhi'yi de sarı kartla cezalandırdı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar