Sinan Ateş cinayetini azmettirdiği iddia edilen Doğukan Çep yakalandı

Sinan Ateş cinayetini azmettirdiği iddia edilen Doğukan Çep yakalandı

Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi olduğu öne sürülen ve soruşturmanın 1 numaralı ismi olarak gösterilen Doğukan Çep İstanbul'da gözaltına alındı.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Böylelikle soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

Son olarak cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürülen ve soruşturmanın 1 numaralı ismi olarak gösterilen Doğukan Çep İstanbul'da gözaltına alındı.

Ankara Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili bir süredir İstanbul'da firari şüphelileri yakalamak için çalışma yürütüyordu. Bugün akşam saatlerinde Ateş cinayetine ilişkin aranan Doğukan Ç.'nin Beykoz İshaklı Köyünde bulunan bir otelde olduğu belirlendi.

KAÇMAK İSTEDİ

İstanbul ve Ankara polislerinin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda otele baskın düzenlendi. Polislerin geldiğini fark eden Doğukan Çep otelin arka kısmında bulunan ormanlık alana kaçmak istedi. Bu sırada polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi etmesinin ardından Doğukan Çep yakalandı.

dogukan-cep.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.