Sinan Ateş soruşturmasında tutuklanan Tolgahan Demirbaş kimdir, nerelidir? işte detaylar..

Sinan Ateş soruşturmasında tutuklanan Tolgahan Demirbaş kimdir, nerelidir? işte detaylar..

Son zamanlarda internet kullanıcıları tarafından sıklıkla aratılan Sinan Ateş soruşturmasında Ülkü Ocakları Eski Başkanı Olcay Klavuz’un evinde gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor detaylar haberimizde…

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili geçtiğimiz günlerde flaş bir gelişme yaşanmıştı. Cinayetin kritik isimlerinden biri olarak gösterilen ve tetikçiyi Ankara dışına kaçırma suçlamasıyla daha önce iki kez gözaltına alınıp serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş üçüncü kez gözaltında ve sorgusunun ardından tutuklandı.

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesi olayının üzerinden 1 ayı aşkın bir süre geçti. Olay gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Yargı ve emniyetin olayla ilgili çalışmaları sürerken, şu ana kadar pek çok kişi gözaltına alındı, bunlardan bazıları tutuklandı. Gözaltına alınan isimlerden biri de Tolgahan Demirbaş'tı. Ancak Demirbaş bir süre sonra serbest bırakılmış, bu tartışma konusu olmuştu. Flaş bir gelişme yaşandı. Tolgahan Demirbaş geçtiğimiz günlerde yeniden gözaltına alındı, ardından da tutuklandı.

NEREDE GÖZALTINA ALINDI?

Sinan Ateş cinayetinde Tolgahan Demirbaş ismi ilk nasıl gündeme geldi, Tolgahan Demirbaş ilk nerede gözaltına alındı?

Bu ismi ilginç kılan, ilk gözaltına alındığı evin kime ait olduğu. Evet bu ev yine Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış bir isim olan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz.

Emniyet kaynaklarına dayandırılan haberlere göre, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında Tolgahan Demirbaş hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı. Bu ismin yeri tespit edilerek, o adrese gidildi. Adreste polisin karşısına Olcay Kılavuz’un çıktığı ileri sürüldü. Buna rağmen Demirbaş gözaltına alındı. Ama bir süre sonra serbest bırakıldı. Sonra flaş bir gelişme yaşandı. Tolgahan Demirbaş yeniden gözaltına alındı ve sorgusunun ardından tutuklandı.

Son zamanlarda internet kullanıcıları tarafından sıklıkla aratılan Sinan Ateş soruşturmasında Ülkü Ocakları eski Başkanı Olcay Klavuz’un evinde gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor detaylar haberimizde…

olcay.jpeg

Tolgahan Demirbaş kaç yaşında, nereli? Tolgahan Demirbaş hayatı ve biyografisi.

Sinan Ateş cinayetinin şüphelisi eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Emniyette tamamlanan işlemlerin ardından Demirbaş, savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Tolgahan Demirbaş hakkında araştırmalar sürüyor. Tolgahan Demirbaş kimdir? Tolgahan Demirbaş kaç yaşında, nereli? Tolgahan Demirbaş hayatı ve biyografisi!

TOLGAHAN DEMİRBAŞ KİMDİR?

Tolgahan Demirbaş eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisidir. Hakkında pek bilgi bulunmazken açıklandığında Gazete İlk Sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum