MYP lideri Remzi Çayır'dan Sinan Ateş'in ailesine taziye ziyareti

MYP lideri Remzi Çayır'dan Sinan Ateş'in ailesine taziye ziyareti

Tartışmalı helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun en yakınında yer almış isimlerden olan ve BBP'den ayrılarak Milli Yol Partisi'ni kuran Remzi Çayır, öldürülen Ülkücü Sinan Ateş'in ailesine taziyede bulundu: "Takipçisi olacağız."

Tartışmalı bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP’nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun en yakınında yer almış isimlerden olan Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, öldürülen Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti.
Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi konusunda MHP sessizliğini sürdürürken, ülkücü kimliği ile bilinen kişilerden taziye açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Son olarak Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti. Tartışmalı bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP’nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun en yakınında yer almış isimlerden olan ve Mustafa Destici Yönetimine tepki göstererek BBP’den ayrılıp Milli Yol Partisi’ni kuran Remzi Çayır’a ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları ve Bursa İl Başkanlığı Yönetimi eşlik etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Çayır ve beraberindekiler Sinan Ateş'in, ailesinin ardından kabrini ziyaret etti.
MYP lideri Çayır, Ateş ailesine başsağlığı dileyerek, "Biz her zaman yanınızdayız. Siyaseten gelip gidenler olabilir. Lakin siz bizim ailemizsiniz. Birkaç kişiyi gözaltına alarak veya tutuklayarak kimse olayı örtbas etmeye çalışmasın. Bizim bu olayın sonuna kadar takipçi olacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.
remzi-cayir-sinan-ates.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.