MHP lideri Bahçeli’den flaş Sinan Ateş açıklaması

MHP lideri Bahçeli’den flaş Sinan Ateş açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili sessizliğini 11 gün sonra bozdu. Bahçeli'den çok çarpıcı Sinan Ateş açıklaması.. Bahçeli, Sinan Ateş suikastini "menfur bir cinayet" olarak değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, ilk kez Sinan Ateş cinayetine değindi.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık günü Ankara’da silahlı saldırı ile öldürülmüş, MHP camiasından bu konuda taziye dahil herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekmişti.

MENFUR BİR CİNAYET

MHP lideri Bahçeli, Sinan Ateş sessizliğini 11 gün sonra bozdu. Bahçeli, Sinan Ateş suikastini "menfur bir cinayet" olarak değerlendirdi.

Bahçeli, şunları söyledi:

"Seçimler için vakit daraldıkça, zaman kısaldıkça hain proje elemanları, oyun uşakları birer birer deşifre olmaktadır...

Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara tekrar haykırıyorum ki adayımız bellidir.

MHP'yi suç örgütleriyle ilişkilendirenlerin son nefesimize kadar karşısında duracağız...

Söz sırası bize gelmiş demektir.

Uğradığımız ağır haksızlıkları birer birer anlatacağım...

Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor.

MHP'yi sosyal medyaya yuvalanmış trol teröristler eliyle fitneye çekmeye çalışan vatansız, namussuzlara, namertlere müsaade etmeyeceğiz.

Bilmediğimiz göle girmeyeceğimiz herkesin malumudur.

Kanlı saldırı gerçekleştikten hemen sonra MHP'ye organize bir saldırı hız kazandı.

Tüm Fetö'cüler partimize karşı yeni bir kalkışma başlattılar.

Cinayetin gölgesi partimize düşürülmek istendi.

Düşman oklarını takip ettik, tehlikeyi sezdik...

MHP milletinde ve milletinde erimiş bir kahramanlık mefkuresidir. Allah'ın dağına göre kar verdiğini biliyorum. 30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara'nın Çukurambar semtinde hunhar bir suikast vuku buldu. Sislerin dağılması, önünün ve ardının aydınlığa kavuşması için beklemeye başladık. Her gelişmeyi yakından takibe başladık. Ortada güpegündüz işlenmiş bir cinayet vardı. Kanlı saldırı gerçekleştikten hemen sonra MHP'ye organize ve örgütlü bir saldırı ivme alarak hız kazandı.

Tüm FETÖ'cüler partimize karşı algı operasyonlarıyla yeni bir kalkışma başlattılar. Cinayetin gölgesi MHP'ye düşürülmek istendi. Bir iç hesaplaşmanın olduğu iddia edildi. Böyle zamanlar duygusal taşkınlığın akli melekeleri kilitlediği zamanlardır.

Suskunluğumuz asaletimizdendir, lakin bir lafa bakarız laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye.

Edebimiz el vermez, edepsizlik edene.

Sayın Kılıçdaroğlu suskun değilim, sadece seviyesiz ithamlarınızı seyredip gerekli notlarımı aldım alıyorum.

HDP'den CHP'ye, komünistten FETÖ'cüsüne bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldular. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Unutmayacak.

ZAFER PARTİSİ'NE SERT TEPKİ

Adına zafer denilen bir partinin ümitsiz vakanın 'Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz' açıklamasıyla savcıların alanına giren bir açıklama yaptı. Bu savcıların ana görevi olduğu çağrım ve görevimdir. Şimdi de parti binalarına 'Yerli ve milli katil kim' yazacak kadar yerin dibine geçtiler.

Binlerce FETÖ hesabı açıldı. Pensilvanya menşeli sosyal medya saldırıları yaşandı. Azılı MHP düşmanları bu konuyu gerçek mecrasından saptırarak siyasi hesaplaşmaya çevirdiler. TBMM'de yuvalanan terör seviciler meseleyi kanatmayı denediler.

Aleyhimizde aslı olmayan iddialar başta CHP olmak üzere teröristlerin, bölücülerin, mankurtların, devlet ve millet muhaliflerinin eline tutuşturulup meseleyi sahiplenmeleri için siyasi istismar ortamı açıldı.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇOK SERT SÖZLER

Milletvekilimiz ahlaksızca suçlandı. Başkanlık divanı üyesi arkadaşlarım töhmet altında bırakıldı. MHP'ye cinayetin ihale edilmesi amacıyla şiddetli bir cephe açılıp, ittifakla harekete geçildi. Ülkücüyü öteki gören, Mehmetçik katilleriyle işbirliği yapan Kılıçdaroğlu da suskunluğumuzun nedenini sorma gereği duydu. Edebimiz el vermez, edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap edebi elden gidene. Suskun değilim; seviyesi ithamlarınızı seyredip gerekli notlarımı alıyorum. Bu siyaset defosu, gençlerimizin mafyacılık oynadığını ileri sürdü. Bak Sayın Kılıçdaroğlu senin sağında solunda konuşlanan teröristlerle Ülkücü Türk gençliğini karıştırma; bu gaflete kapılma. Sen teslim olmuşsun, sen ihanete el sallamış bir kimliksizsin. Azılı katillerin dümen suyuna girmişsin..."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.