Sinan Ateş, odatv’nin İyi Parti iddiasına böyle tepki göstermişti

Sinan Ateş, odatv’nin İyi Parti iddiasına böyle tepki göstermişti

Ankara’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş, bir gün önce İyi Partililerle verdiği fotoğraf karesine ilişkin odatv’nin yaptığı habere tepki göstermişti.

Başkent’te uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş, bir gün önce İyi Partililerle verdiği fotoğraf karesine ilişkin odatv’nin yaptığı habere tepki göstermişti.

İŞTE O OLAY

Sinan Ateş, 29 Aralık günü instagram hesabından, ülkücü camianın tanınmış isimlerinden Mahmut Korkmaz ve İbrahim Sungur ile birarada olduğu fotoğrafı paylaşıp, "Ülkücüyüm demenin zor olduğu günlerde ülkücülük davası uğruna mücadele veren davamızın aksaçlılarıyla" diye yazmıştı.

sinan-ates-iyi-parti-fotograf.jpg

Ateş’in bu paylaşımını odatv, “Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş İYİ Partili ülkücülerle fotoğraf çektirip paylaştı” başlığıyla haber yaptı. Odatv haberinde, Sinan Ateş’in Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinden MHP lideri Bahçeli tarafından alındığı vurgulanmış, fotoğraf çektirdiği isimlerin İyi Parti ve Meral Akşener’i destekleyen ülkücüler olduğu ifade edilmişti.

sinan-ates-odatv-tepki.jpg

SİNAN ATEŞ’İN ODATV’YE TEPKİSİ
Ateş, odatv’nin bu haberine twitter hesabından anında tepki göstererek, “Oda TV yine ülkücülere ve MHP’lilere itibar suikasti peşindedir. ODATV’nin kime ve neye hizmet ettiği gayet açıktır. Bizim tavrımız da duruşumuz da nettir. Yetiştiğimiz Ocak Ülkü Ocakları, partimiz MHP’dir.” Diye yazmıştı.

sinan-atesin-cevabi-odatv-tweet.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.