Yeni zamlar yansımadan bir zam daha!

Yeni zamlar yansımadan bir zam daha!

Dünyanın en çok tercih edilen popüler video yayın platformu Netflix, abonelik ücretlerine yeniden zam yapacak. İşte, ayrıntılar…

Popüler video yayın platformu Netflix’in, abonelik ücretlerine yeniden zam yapacağı dedikoduları gündeme bomba gibi oturdu.

Netflix, geçtiğimiz yıl reklamsız yayın hizmetlerinin fiyatını yüzde 25 artırmıştı. Ancak bu fiyat artışı, şirketin karlılığını artırmada yetersiz kaldı. Bu nedenle Netflix, reklamsız yayın hizmetlerinin fiyatını yeniden artırmayı planlıyor.

Netflix'in bu hamlesi, şirketin karlılığını artırmanın yanı sıra, bütçe bilincine sahip müşterileri reklam destekli abonelik planlarına çekmeyi amaçlıyor.

manset.jpg

FİYAT ARTIŞINI ERTELEYEBİLİR

Netflix'in fiyat artışını ertelemesinin nedeni, Hollywood'daki yazar ve oyuncu grevleri. Netflix, grevlerin sona ermesi için bekleyerek, fiyat artışını daha sonra gerçekleştirmeyi planlıyor.

haber2.jpg

BAŞLANGIÇ ABD VE KANADA

Netflix, dünyanın farklı ülkelerinde potansiyel fiyat artışları üzerinde görüşmeler yapmayı düşünüyor. Ancak ilk değişikliklerin ABD ve Kanada gibi pazarlarda gerçekleşmesi bekleniyor.

haber3.jpg

TÜRKİYE'DE NETFLİX ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Platformun Türkiye fiyatı Eylül ayı başında zamlanmıştı. Bu zammın ardından SD kalitede reklamsız izleme fiyatı 100 TL, Ultra HD kalitede reklamsız izleme fiyatı ise aylık olarak 200 TL olarak belirlenmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.