Yılbaşı Çılgınlığı Hat Safhada  ‘SAHİBİNDEN’ AHLAKSIZLIK

Yılbaşı Çılgınlığı Hat Safhada ‘SAHİBİNDEN’ AHLAKSIZLIK

Alkolün su gibi tüketilmesine, fuhşun artmasına ortam hazırlayan yılbaşı eğlencelerine saatler kala, 31 Aralık gecesi için özel eğlence organizasyonlarında ve günlük ev kiralamalarında büyük artış yaşandı.

YILBAŞI İÇİN GÜNLÜK EVLER TÜKENDİ
Ankara’da bulunan çoğu emlak firmasının, başta ‘sahibinden.com’ olmak üzere birçok internet sitesi aracılığıyla “Yılbaşı için özel günlük kiralık daire” başlıklı ilan verdiği görüldü. Gazetemize konuşan işletme sahipleri fuhşa aracılık eden bu evlerin yılbaşı gecesi için günler önceden tutulduğunu söyledi. 
MÜSTEHCEN REKLAMLA DAVET
Yılbaşına özel eğlenceler için Ankara’daki büyük oteller, eğlence mekanları da sınırları zorlayan alkollü ve dansözlü eğlenceler hazırladı, müstehcen afişlerle organizasyona davet yapıldı. Afişlerde sınırsız alkol, oryantal şov, noel kızları, defileler, bingo çekilişleri gibi birçok uygunsuz davranışın yer alacağı ifade edildi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Alkollü içeceklerin su gibi tüketilmesine, fuhuş oranının artmasına ve her türlü ahlaksızlığın yaşanmasına ortam hazırlayan yılbaşı gecesi yaklaşırken, yılbaşı etkinliklerine yönelik içkili, dansözlü eğlencelerde ve günlük kiralık ev ilanlarında büyük artış yaşandığı görülüyor.
SAHİBİNDEN’ AHLAKSIZLIK
Ankara’da bulunan çoğu emlak firması, başta ‘sahibinden.com’, ‘hemenkiralık.com’ olmak üzere birçok internet sitesi aracılığıyla “Yılbaşı için özel günlük kiralık daire” başlıklı ilan veriyor. Fuhşa aracılık eden günlük kiralık evlerin genelde Çankaya bölgesinde bulunması da dikkat çekiyor. Gazetemize konuşan bazı işletmeciler, “yılbaşına özel ayırdığımız tüm evlerimiz doldu” diyerek olayın vahametini gözler önüne seriyor.
VATANDAŞIN GÖZÜ BOYANIYOR
Fuhşu teşvik eden söz konusu ilanlarda genelde şu ifadeler kullanılıyor: Yılbaşı gecenizi evde sabaha kadar eğlenerek geçirmeye ne dersiniz? 2- 12 kişi kapasiteli evlerimizde büyük salonlarımızla, çift banyolu evlerimizle hizmetinizdeyiz! 31 Aralık öğlenden 1 Ocak akşamına kadar konaklama yapabilirsiniz. Bina ile ilgili en ufak bir problem yaşamazsınız." 
ALKOL GIRLA GİDECEK
Yılbaşına özel eğlenceler için Ankara’daki büyük oteller, eğlence mekanları da boş durmuyor. Günlerdir sınırları zorlayan yılbaşı eğlenceleri hazırlama telaşında olan söz konusu işletmeler, müstehcen afişler hazırlayarak sosyal medya aracılığıyla reklamlarını yayıyor. Ahlaksızlığa zemin hazırlayan yılbaşı eğlence programlarında sınırsız alkol, oryantal şov, noel kızları, defileler, bingo çekilişleri gibi birçok uygunsuz davranışın yer alacağı ifade ediliyor.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.