ABB ihaleyi duyurdu: Pursaklar’a 620 metrelik köprü

ABB ihaleyi duyurdu: Pursaklar’a 620 metrelik köprü

Ankara Büyükşehir Belediyesi Pursaklar’da trafiği rahatlatma amacı ile yeni bir köprü yapacağını duyurdu. ABB yetkilileri Pursaklar Özal Bulvarı ve 1566 caddesi kesişim noktasına köprü yapmak için ihale duyurusu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Pursaklar trafiği rahatlatmak amacı ile 620 metre uzunluğunda yeni köprü yapacağını duyurdu. Belediye kaynaklarınca yapılan duyuruda “Pursaklar 1566 Caddesi ile Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır” bilgisi verildi.

ara-002.jpg

YAN YOLLARA SAHİP OLACAK

Söz konusu köprü yapım ihalesi ile alakalı “yaklaşık 620 metre uzunluğunda katlı kavşak 1600 metre uzunluğunda yan bağlantı yolları yapım işini kapsamaktadır. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir” denildi. İhalenin teslim süresi ile ilgili 150 gün açıklaması yapılırken; “Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır” uyarısında bulunuldu.

ara2-001.jpg

SON GÜN 18 EKİM

Habere konu olan ihaleye baş vurabilmek için son başvuru tarihinin 18 Ekim 2023 olarak belirlenirken ihale adresi Emniyet Mah. Hipodrum Cad. No:5 B Blok Kat:7 İhale Toplantı Salonu Yenimahalle / Ankara olduğu söylendi. Ayrıca, ihale ile bütün bilgilere İlan.gov.tr adresinden ulaşılabileceği vurgulandı.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.