Adana 10 yıl sonra ay yıldızlıları ağırlayacak

Adana 10 yıl sonra ay yıldızlıları ağırlayacak

Adana’da 10 yıl sonra milli takım heyecanı yaşanacak. 15 Ekim 2023 tarihinde oynanacak olan Letonya maçı Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), EURO 2024 Elemeleri kapsamında Türkiye Milli Futbol Takımı'nın 8 Eylül'de Ermenistan ve 15 Ekim'de Letonya ile iç sahada yapacağı maçların yerlerini belirledi.

Bu doğrultuda, Türkiye-Ermenistan mücadelesi 8 Eylül'de Eskişehir Yeni Stadyumu'nda gerçekleşecek. Ermenistan maçının ardından, Türkiye Letonya’yı 15 Ekim’de Yeni Adana Stadyumu’nda konuk edecek.

Geçmiş yıllarda Adana’da toplamda beş maç oynayan Milli Takım, Yeni Adana Stadyumu’nda ilk defa seyirciler ile buluşacak.

Adana, Türkiye ile Polonya arasında 11 Aralık 1985 tarihinde oynanan ve 1-1 berabere biten özel maç ile ilk kez Türkiye Milli Takımı'na ev sahipliği yapmıştı. En son Adana’da 2013 yılında Kuzey İrlanda’yı ağırlayan ay yıldızlılar sahadan 1-0’lık skorla galip gelmişti. Türkiye Milli Takımı Letonya maçıyla birlikte, yaklaşık 10 yıl aradan sonra Adanalı futbolseverlere unutulmaz bir keyif yaşatacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.