Adana'da bunu da yaptılar!

Adana'da bunu da yaptılar!

Adana, lezzet denilince akla gelen şehirlerden biri olarak biliniyor. Bu kez şehrin meşhur lezzetleri arasına yeni bir isim eklendi: Acılı Şalgamlı Dondurma!

Adana'nın dondurma ustalarından Erhan Osmanoğlu, 3 kuşaktır devam eden dondurma geleneğini bir adım ileri taşıyarak, şalgamın eşsiz tadını dondurma ile birleştirdi. Süt, şeker ve salep karışımına eklediği acılı şalgam, görsel ve tat duygularını bir araya getiriyor.

Osmanoğlu'nun ürettiği bu özgün lezzet, şehrin dışında da büyük ilgi görüyor. 20 lira gibi uygun bir fiyatla satışa sunulan acılı şalgamlı dondurma, Adanalılar tarafından merakla ve keyifle tüketiliyor.

haber1-001.jpg

"İNANILMAZ BİR LEZZET"

Erhan Osmanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Adana'nın milli içeceği şalgamı dondurma haline getirmenin heyecanını yaşıyoruz. Acıyla tatlıyı harmanladık ve ortaya inanılmaz bir lezzet çıktı. Bu, Türkiye ve dünyada bir ilk. Müşterilerimiz ilk başta garipsiyorlar ama tattıklarında memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Yoğun bir şekilde acılı şalgamlı dondurma satıyoruz" dedi.

haber2-001.jpg

"HERKESE TAVSİYE EDERİM"

Dondurma yiyenlerden bir genç, "Hiç denemediğim bir tarzda dondurma, herkese tavsiye ederim. Çok güzeldi" derken, bir genç kız ise tadının farklı olduğunu ancak çok beğendiğini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.