Adem Karabey Kimdir? Adem Karabey Nereli Ve Kaç Yaşında?

Adem Karabey Kimdir? Adem Karabey Nereli Ve Kaç Yaşında?

Adem Karabey Kimdir? Adem Karabey Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Adem Karabey Kimdir? Adem Karabey Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Adem Karabey Kimdir?

Adem Karabey, 1982 yılında Ankara'da doğan bir İslami ilahiyatçı ve radyo programcısıdır. İlk öğrenimini Sincan İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ankara'da doğup büyüdüğü, ilim tahsil ettiği Konya ve yaşadığı İstanbul şehirlerinin kendisi için özel olduğunu ifade eden Karabey, hayatında bu şehirlerde farklı radyo programları hazırlayıp sunmuştur.

Üniversite döneminde İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Musikisi Korosu'nda yer alan Adem Karabey, radyo programcılığı kariyerine Ankara'da Hedef Radyo ile başlamış ve ardından İstanbul'da Lalegül Fm, Konya'da Gençlik Fm, Ribat Fm ve Çizgi Radyo gibi farklı radyolarda programlarını sürdürmüştür. Aynı zamanda üniversite yıllarında solist olarak görev aldığı Grup Arifan ile birçok şehirde konserler vermiştir.

2005-2008 yılları arasında Tv 5'te hafta sonu ana haber spikerliği yapmış ve Türkiye genelinde 50'den fazla şehirde "Kur'an Ziyafetleri" programını sunmuştur. 2006 yılında "Beyaz Güvercin" isimli ilk müzik albümünü paylaşan Karabey, aynı zamanda "O Geliyor" isimli eserine çektiği ilk klibi ile dikkat çekmiştir. Bu parçanın söz ve müziği kendisine aittir.

Kendi bestelerinden oluşan "Aşk’ın Kalbine Ezgiler" adlı albümü ile daha geniş kitlelere ulaşan Adem Karabey, aynı zamanda "Mihrali" dizisinin müziğini besteleyen Fatih Ihlamur ile iş birliği yapmış ve "Efendim (s.a.v)" isimli eseri Eşref Ziya Terzi ile birlikte seslendirmiştir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.