AK Parti Ankara adayları açıklandı mı? Ortak adaylı ilçeler hangileri?

AK Parti Ankara adayları açıklandı mı? Ortak adaylı ilçeler hangileri?

Bugün gözler Başkent'te. AK Parti adaylarını açıklıyor. Peki AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları belli oldu mu? AK Parti'nin Ankara adayları da açıklandı mı? Bu sorular az sonra cevap bulacak. Ve AK Parti-MHP'nin ortak aday göstereceği ilçeler:

Bugün gözler Başkent'te. AK Parti adaylarını açıklıyor. AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ilçe adaylarını bugünden için açıklayacaklarını duyurmuştu. İşte o gün geldi, şimdi tüm gözler Başkent'te Ankara Spor Salonu'nda. 

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları belli oldu mu? AK Parti'nin Ankara adayları açıklandı mı soruları az sonra cevap bulacak.

Cumhur İttifakı ortağı MHP, Ankara Büyükşehir'de aday göstermemiş, AK Parti'nin adayı Mehmet Özhaseki'yi destekleme kararı almıştı. 

Buna karşın Ankara'da 3 ilçede de AK Parti'nin MHP adayını destekleyeceği öğrenildi. Bu adaylar Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak seçime girmiş olacaklar. 

Ankara'da Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olacak ilçeler ise Etimesgut, Polatlı ve Gölbaşı. Bu ilçelerde MHP'li isimler aday gösterilecek, AK Parti de bu isimleri destekleyecek. Diğer ilçelerde MHP aday göstermeyerek, AK Parti adaylarını destekleyecek.

Etimesgut'ta mevcut başkan MHP'li Enver Demirel'in adaylığı daha önce açıklanmıştı.

Gölbaşı'nda ise MHP Ramazan Şimşek ismini ilan etti.

MHP'nin Polatlı adayı ise henüz açıklanmış değil. 

Bu üç ilçede MHP adayları AK Parti tarafından da desteklenecek.

ank-ic.jpg

 

Gazeteilksayfa.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.