Almanya’da 10 milyon Euro kazanmıştı; Kırşehir’e yardım yapmaya geldi

Almanya’da 10 milyon Euro kazanmıştı; Kırşehir’e yardım yapmaya geldi

Almanya’da lotodan 10 milyon Euro kazanan Kürşat Yıldırım bir dizi ziyaret ve yardım için memleketi Kırşehir'e geldi. Lotodan büyük ikramiye tutturan Yıldırım, Kırşehir'de ihtiyaç sahiplerinin odun ve kömür desteğinde bulundu.

Almanya'nın Dortmund bölgesinde yaşayan ve geçen yıl 24 Eylül tarihinde oynadığı lotodan 10 milyon euroluk büyük ikramiye tutturan Kürşat Yıldırım, memleketi Kırşehir'e gelerek ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

İhtiyaç sahipleri ve yetimlere yardım etmek amacıyla Kırşehir’e geldiğini, burada 300 bin TL tutarında yardım yaptığını söyleyen Yıldırım, “Sen burada doğup büyüdün. Memleketine destek vermiyorsun. Bizlerin mesajlarına dönüş dahi yapmıyorsun' diye mesaj aldım. Bütün her şeye yetişemiyorum. Günde 1 milyon kişi yazıyor. Bir de bir anda televizyon, gazete bütün herkes üzerime gelince ne yapacağımı şaşırıyorum” dedi.

Almanya'nın Dortmund bölgesinde yaşayan ve geçen yıl 24 Eylül tarihinde oynadığı lotodan 10 milyon euroluk büyük ikramiye tutturan Kürşat Yıldırım, daha sonra Kırşehirspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret ederek, takıma forma ve atkı sponsorluğunda bulundu.

Yatırımlarını Almanya’ya yapacak

Kazandığı ikramiye ile yatırımlarını Almanya'ya yapacağını aktaran Yıldırım, “Mevcut işimden kaynaklı ben yatırımlarımı Almanya'da yapmayı düşünüyorum. Buraya da şu an için bilmiyorum. İstanbul'da anneme ve babama ev aldım. Malatya Darende'de 200 dönümlük bir arsa satın aldım. Çocukluk ve cezaevi arkadaşımın memleketinde bir yatırım yaptım. 6 bin tane badem ağacı olan bir arsa alarak değerlendirme yaptım. Paranın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha öğrenmiş oldum” diye konuştu.

almanya.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.