Altınok’tan ilginç CGI reklamı

Altınok’tan ilginç CGI reklamı

Yerel seçimlere günler kala adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdı. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Turgut Altınok, CGI tekniği ile havalimanı metrosu projesine gönderme yaparak “hızlanma zamanı” dedi.

Türkiye, 31 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. Ocak ayında başlayan seçim maratonu 31 Mart günü son bulacakken, adaylar da seçim yasakları başlamadan hemen önce tüm çalışmalarını sürdürüyor. Her gün iftar programlarına ve çeşitli etkinliklere giden siyasi liderler ve adaylar, kamuoyundan oy istemeyi sürdürüyor. Öte yandan adaylar seçim çalışmalarına sosyal medyadan da devam ediyor. Seçim süreci boyunca sosyal medyayı etkin kullanan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, son dönemin popüler teknolojisi CGI’ı kullanarak yeni reklamını yayınladı. Altınok, reklamda CGI tekniği ile havalimanı metrosu projesine gönderme yaparak “hızlanma zamanı” dedi.

altinok-4.jpg

SEÇİME GÜNLER KALDI

31 Mart Yerel Seçimleri’ne ilişkin çalışmasını sürdüren adaylar için son iki gün kaldı. Cumartesi günü seçim yasaklarının başlamasıyla birlikte çalışmalarına son verecek olan adaylar, son iki günde de seçim çalışmalarına devam edecek. Halk, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Oy verme işlemi 17’de sona erecek ve sayım işlemlerine geçilecek. Tahmini olarak 18.30 sularında seçim yasaklarının sona ermesiyle birlikte seçim sonuçları anbean takip edilecek.

altinok-1.jpg

ALTINOK’TAN CGI REKLAMCILIK

Ocak 2024’ten beri seçim çalışmalarını sürdüren Turgut Altınok, bu süreçte sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullandı. Reklam çalışmalarına da devam eden Altınok, son zamanların popüler teknolojisi CGI’ı kullanarak havalimanı metrosunu sanal gerçeklikle canlandırdı. Altınok, reklamda CGI tekniği ile havalimanı metrosu projesine gönderme yaparak “hızlanma zamanı” dedi. Altınok, geçtiğimiz günlerde de aynı teknik ile Ankara’nın simgesel yapılarının üzerinden geçen helikopterlere bağlı olan Türk bayrağını paylaşmıştı.

altinok-3.jpg

CGI NEDİR?

CGI, bilgisayar tabanlı yazılımlar kullanılarak üretilir ve genellikle 3D modelleme, animasyon ve görsel efektlerin oluşturulmasıyla ilgili programlar ve araçlar kullanılır. Özel efektler, fantastik dünyaların yaratılması, canavarlar, uzay gemileri, patlamalar, dökülen sıvılar gibi fiziksel olarak zor veya tehlikeli sahnelerin gerçekçi bir şekilde oluşturulması için kullanılabilir.

İŞTE TURGUT ALTINOK'UN O REKLAMI

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.