Merkezde dev ihale: Anafartalar Caddesi’nde 105 dükkan kiraya verilecek

Merkezde dev ihale: Anafartalar Caddesi’nde 105 dükkan kiraya verilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anafartalar Caddesi üzerindeki 105 taşınmazı ihale usulüyle kiraya vereceğini duyurdu. İhalelere teklifler 1 (bir) yıllık muhammen bedel üzerinden verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Anafartalar Caddesi'ndeki 105 taşınmazın kiralanması için ihaleye çıkıyor. Belediye, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesi doğrultusunda, kapalı zarf usulüyle işyerlerini kiraya verecek.

1.jpg

İHALE 21 ŞUBAT’TA

İhale, 21 Şubat'ta Hipodrom Caddesi No:5’deki Belediye hizmet binasındaki encümen toplantı salonunda yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi en geç 20 Şubat 2024 tarihine kadar Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Gayrimenkul Değerleme ve İhale Şube Müdürlüğü'nden temin edebilecek.

İhale için teklifler, 1 yıllık muhammen bedel üzerinden verilecek ve teklif mektupları ihale günü saat 12:00’ye kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına teslim edilecek. Bu saatten sonra verilecek teklifler dikkate alınmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.