Arka Sokaklar Komiser Zeki kim? Burak Satıbol kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar Komiser Zeki kim? Burak Satıbol kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar 669. bölümde Komiser Zeki merak ediliyor. Ekibe katıldığı fragmanda görülen Komiser Zeki araştırılıyor. Peki, Arka Sokaklar Komiser Zeki kim? Burak Satıbol kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar 669. bölümde ekibe yeni katılan Komiser Zeki merak ediliyor. Komiser Zeki karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Burak Satıbol araştırılıyor. Peki, Arka Sokaklar Komiser Zeki kim? Burak Satıbol kim, kaç yaşında, nereli?

ogretmensaffet.jpg

ARKA SOKAKLAR KOMİSER ZEKİ KİM?

Burak Satıbol Komiser Zeki karakterini canlandırıyor. Komiser Zeki ekibple birlikte son operasyonda birlikte çalıştığı görülüyor. Karakterin geleceği ve ne olacağı önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

buraksatibol.jpg

BURAK SATIBOL KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

5 Mayıs 1979 Bursa doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Burak Satıbol, "24 Saat" (2004), "Zoka" (2005), "Anında Görüntü Show" (2006), "İşler Güçler" (2012-2013) ve "Kardeş Payı" (2013) gibi birçok dizi ve televizyon programında rol aldı. Satıbol'un Düğün Dernek (2013) filmiyle tanınırlığı arttı. Bununla birlikte Bir Baba Hindu (2016), Çalgı Çengi İkimiz'le de izleyici karşısına çıktı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.