Arka Sokaklar Ramiz kim? Murat Cen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar Ramiz kim? Murat Cen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar bu akşamki bölümde kızını örgütün eline veren Ramiz merak ediliyor. Arka Sokaklar dizisinin heyecan dolu son bölümde karısını öldürerek kızını kaçıran Ramiz araştırılıyor. Peki, Arka Sokaklar Ramiz kim? Murat Cen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar 664. Bölümde Mehmet ve Seval’in başına bela olacak Ramiz karakteri merak edildi. Karısını öldürüp kızını kaçıran Ramiz bu bölümde yaptıkları konuşulurken, ekip bu bölümde örgüt ve Ramiz’in peşine düşüyor. İzleyiciler örgütle iş birliği yapan Ramiz’i merak ediyor. Peki, Arka Sokaklar Ramiz kim? Murat Cen kimdir, kaç yaşında, nereli?

1-004.jpg

ARKA SOKAKLAR RAMİZ KİM?

Arka Sokaklar Ramiz bir önceki bölümde kızının bulunması için Mehmet’ten yardım istedi. Mehmet’in Diyarbakır’dan tanıdığı ortaya çıkan Ramiz, son bölümde karısını öldürdükten sonra kızını kaçırarak örgütün eline teslim etti. Kötü karakter olduğu ortaya çıkan Ramiz ekibin başına bela olurken Arka Sokalar’da Ramiz’i Murat Cen canlandırdığı öğrenildi.

4.jpg

MURAT CEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Murat Cen 47 yaşındadır. Arka Sokaklar’da Ramiz, Kardeşlerim’de Mehmet ve Alparslan Büyük Selçuklu Murat rolleri yanı sıra Bambaşka Biri, Yalnız Kurt, Bahtiyar Ölmez , İçerde ve Sevda Kuşun Kanadında dizilerinde rol almıştır. Nereli olduğu bilinmemektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.