Kahramankazan'dan eğitime tam destek: Siz yeter ki okuyun

Kahramankazan'dan eğitime tam destek: Siz yeter ki okuyun

Eğitime yaptığı yatırımlarla Kahramankazan’da 150 öğrenciye yurt ve 2050 öğrenciye burs veren Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Sevgili gençler, yeter ki okuyun. Bizler gücümüz yettiğince sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramankazan Belediyesi hayata geçirdiği öğrenci dostu projeler ile eğitime katkı vermeye devam ediyor. İlçede belediye imkanlarıyla açtığı erkek öğrenci yurdunda 150 öğrencinin barınma sorununu çözen Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Yeter ki okuyun sevgili gençler. Bizler gücümüz yettiğince sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Oğuz ayrıca, öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla Kahramankazan Belediyesi ve Kahramankazan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği iş birliğinde tam 2050 öğrenciye burs verdiğini açıkladı.

ar2.jpg

ÖĞRENCİLERE BARINMA HİZMETİ

Kahramankazan Belediyesi, ilçede gelişen ihtiyaçlara yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyoekonomik gelişmişlik sıralamasının yanı sıra eğitim alanında da yaptığı yatırımlar ile ses getirmeye devam eden Kahramankazan Belediyesi, barınma ihtiyacı olan öğrencilere yurt hizmeti vermeye devam ediyor. Modern ve güvenilir bir ortamda çalışmaları, konforlu bir yaşam sürebilmeleri için bütün detayların planlanarak yapıldığı yurtta 150 erkek öğrenci kalıyor. Belediyenin resmî web sitesinden açıklamalar da bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: “Kahramankazan’da hizmet veren eğitim kurumlarında eğitim görecek sevgili öğrenciler her zaman arkanızdayız. Sizlerin sorunlarını görerek elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yurdumuz sizler için hazır. Geleceğimiz olan siz öğrencilerimizin eğitim hayatınızda her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

basliksiz-1-002.jpg

TAM 2050 ÖĞRENCİ

Öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla Kahramankazan Belediyesi ve Kahramankazan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği iş birliğinde tam 2050 öğrenciye burs verdiğini açıkladı. Vatandaşlar ve gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Kahramankazan Belediyesi, 4 yıldır ilçede üniversite eğitimine hak kazanan öğrencilere KAHEK iş birliği ile burs desteği vermeye devam ediyor. Her yıl burs verilecek öğrenci sayısını katlayarak artıran KAHEK, bu yıl ilçede lisans eğitimi gören tam 2050 öğrenciye 600 TL geri ödemesiz bir şekilde burs veriyor.

iceri-001.jpg

MEYVESİNİ ALIYORUZ

Kahramankazan’a yapılan eğitim alanındaki yatırımlar sonucu ilçede ikamet eden öğrencilerin başarı oranlarının yukarı yönde hareket ettiğini vurgulayan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: “Kahramankazan’ımıza kazandırdığımız eğitim yatırımlarının meyvesini öğrencilerimizin başarısıyla gözlerindeki ışıltıyla almanın sevincini yaşıyoruz. 2050 öğrencimize eğitim hayatlarında destek olarak onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Siz yeter ki okuyun sevgili gençler. Bizler gücümüz yettiğince sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.