Bilal Uzun kimdir? Bilal Uzun nereli ve kaç yaşındadır?

Bilal Uzun kimdir? Bilal Uzun nereli ve kaç yaşındadır?

Bilal Uzun’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Bilal Uzun kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Bilal Uzun kimdir? Bilal Uzun nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Bilal Uzun’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Bilal Uzun kimdir? Bilal Uzun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Bilal Uzun’un biyografisini haberimizde derledik...

Bilal Uzun Kimdir?

İşte Bilal Uzun'un otobiyografisi:

1979 Trabzon doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Akçaabat’ta tamamladım. Ardından üniversite sınavında ilk 1000’e girerek Gazi Üniversitesi Endüstri mühendisliğini kazandım. 2001’de üniversiteden mezun oldum. Sonrasında Amerika’da 3 yıl dil eğitimi ve veritabanı yönetimi eğitimi aldım. Amerika’daki eğitimim sırasında bir yandan pizza dağıtım kuryesi olarak çalışarak eğitim ve yaşam masraflarımı kendim karşıladım.

2004 yılında ülkeme hizmet etmek için İstanbul’a döndüm. 2004’ten 2012’ye kadar çeşitli uluslararası lojistik şirketlerinde yöneticilik yaptım. 2012’de NHL Sağlık Lojistiği şirketini kurdum ve halen CEO’su olarak görev yapıyorum. Sıfırdan kurduğum bu şirkette yarıdan fazlası kadın olan toplam 600 çalışana ulaştım.

Halen sektörümüzün en büyüğü olarak ilaç sektörünün yerli ve yabancı %55’inin tüm lojistik süreçlerini yönetiyoruz. Dünya ile barışık, Atatürkçü, demokrat ve müslüman bir Türk olarak, bu ülkenin insanlarının vergileri ile devlet okullarında okumuş olmanın karşılığını vermek için bu yola çıktım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.