Cemil Tugay Babası Kimdir? Cemil Tugay Babası Nereli? Cemil Tugay Babası Kaç Yaşında?

Cemil Tugay Babası Kimdir? Cemil Tugay Babası Nereli? Cemil Tugay Babası Kaç Yaşında?

Cemil Tugay Babası Kimdir? Cemil Tugay Babası Nereli? Cemil Tugay Babası Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Cemil Tugay Babası Kimdir? Cemil Tugay Babası Nereli? Cemil Tugay Babası Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Cemil Tugay'ın CHP İzmir Belediye başkan adaylığıyla birlikte gündeme gelmesi, insanların merakını cezbetti. Bu nedenle Cemil Tugay'ın mesleği ve yaşamına dair bilgiler yoğun ilgi gördü.

Cemil Tugay Babası Kimdir?

Emekli Fransızca öğretmeni ve Kıbrıs Barış Harekatı'nda Topçu Asteğmen olarak görev yapmış olan Cemal Tugay, Kent Hastanesi'nde hayatını kaybetmiştir.

Cemil Tugay Kimdir?

Cemil Tugay, 1967 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir İnönü Lisesi'nde tamamladıktan sonra 1983 yılında lise eğitimini tamamlayarak mezun oldu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 1983-1989 yılları arasında eğitim aldı ve mecburi hizmet kapsamında Çorum ve İzmir Tire'de pratisyen hekim olarak görev yaptı.

Plastik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini 1993-2000 yılları arasında Ankara Numune Hastanesi ve İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi'nde tamamlayarak 2000 yılında uzman doktor unvanını aldı. ABD, Cleveland Klinik'te kısa bir süre araştırmacı doktor olarak çalıştı. 2001-2005 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde, 2005-2009 yılları arasında İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nde Plastik Cerrahi uzmanı olarak görev yaptıktan sonra 2009 yılında Karşıyaka'da serbest hekimlik yapmaya başladı ve halen Alsancak'ta bu görevini sürdürmektedir.

Cemil Tugay, 2010 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılarak siyasi çalışmalara başlamıştır. 2011 yılında CHP İzmir İl BYKP sağlık komisyon üyeliği, 2012-2016 yılları arasında İzmir Tabip Odası Özel Hekimlik Komisyon Başkanlığı ve Türk Tabipler Birliği Özel Hekimlik Kolu yürütme kurulu üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca CHP İzmir il ARGE Kurulu üyeliği ve başkanlığı, Karşıyaka Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği, CHP Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu'nda çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Evli ve üç çocuk babası olan Cemil Tugay, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den İzmir İli, Karşıyaka İlçesi Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmıştır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.