Ceren Kumbasar Mumay kimdir? Ceren Kumbasar Mumay nereli ve kaç yaşındadır?

Ceren Kumbasar Mumay kimdir? Ceren Kumbasar Mumay nereli ve kaç yaşındadır?

Ceren Kumbasar Mumay’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Ceren Kumbasar Mumay kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Ceren Kumbasar Mumay kimdir? Ceren Kumbasar Mumay nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ceren Kumbasar Mumay’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ceren Kumbasar Mumay kimdir? Ceren Kumbasar Mumay kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ceren Kumbasar Mumay’ın biyografisini haberimizde derledik...

Ceren Kumbasar Mumay Kimdir?

Ceren Kumbasar Ankara'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi işletme yönetiminden mezun olarak tamamlamıştır. İnşaat sektörü için danışmanlık hizmeti veren Cube İstanbul Danışmanlık Firmasının kurucusu ve başkanıdır.

Ceren Kumbasar iş hayatında Soyak, Sinpaş ve Ağaoğlu gibi inşaat şirketlerde müdür yardımcısı, yönetmen ve pazarlama müdürü olarak görev almıştır.

Bir dönem Hürriyet Emlak ekinde haftalık makaleler yayınlayan Kumbasar, yazılarına Vatan gazetesindeki köşesinde devam ediyor.

Kumbasar, İstanbul Genç Girişimciler Derneği, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Hür İşadamları ve Sanayiciler Derneği (HÜRSİAD), Genç iş adamları üyesi, Türk Konfederasyon Danışma Konseyi yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca Enerji Yeterlilikk Derneğinde danışmanlık yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.