CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı kimdir? Behice Yıldız İşçimenler Ünsal nereli, kaç yaşında?

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı kimdir? Behice Yıldız İşçimenler Ünsal nereli, kaç yaşında?

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı kimdir? Behice Yıldız nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı kimdir? Behice Yıldız İşçimenler Ünsal nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

BEHİCE YILDIZ İŞÇİMENLER ÜNSAL KİMDİR?

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olan Behice Yıldız İşçimenler'in büyük dedesi Saraç Sadrettin Karşıyaka Spor Kulübü'nün kurucularındandır. Başkan adayı Behice Yıldız İşçimenler'in dedesi Muhittin İşçimenler ise Karşıyaka Spor Kulübü'nde en uzun süre başkanlık yapmış olan kulüp yöneticilerindendir.

Behice Yıldız İşçimenler, ilkokulu Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu'nda bitirdikten sonra Buca Betontaş Anadolu Lisesi'nde lise eğitimine devam etmiştir. Üniversite yıllarında işletme alanında eğitim almak üzere Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'ne kaydını yaptırmış ve bu bölümden başarıyla mezun olmuştur. Ayrıca, uluslararası işletmecilik alanında yüksek lisans eğitimi almıştır.

İş hayatında Behice Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Spor Kulübü'nde önemli görevler üstlenmiştir. Bu kulüpte sporculuk, yöneticilik ve Divan Başkanlığı gibi kritik pozisyonlarda bulunarak kulübün başarılarına katkıda bulunmuştur. Aynı zamanda çeşitli ticaret ve sanayi meslek odaları ile sağlık ve eğitim vakıflarında kurucu üyelik yapmıştır. Behice Yıldız İşçimenler Ünsal, İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir. Behice Yıldız İşçimenler Ünsal evlidir ve iki çocuk annesidir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.