Çubuklu görme engelli sporcular madalyayla döndü

Çubuklu görme engelli sporcular madalyayla döndü

Ankara'da Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü sporcuları Ahmet Büken ve Habip Ersalic, Ankara'da gerçekleştirilen Spor Toto Görme Engelliler Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda gümüş ve bronz madalya kazandı.

Türkiye Judo Federasyonu Spor Salonu'nda 17-18 Temmuz'da düzenlenen müsabakalara, 17 ilden 32 erkek ve 21 kadın sporcu katıldı.

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü sporcularından Ahmet Büken 73 kiloda ikinci olarak gümüş, Habip Ersalic ise aynı kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Madalyalarına yenisini ekleyen sporcuları tebrik eden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, sporcularının elde ettiği başarılarla herkesi gururlandırdığını söyledi.

Kulüp Başkanı Ahmet Koçyiğit ise "Hedefimiz ağustosta yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Dünya Oyunları. Sporcularımızın bu organizasyonlarda elde edeceği başarılarla 2024 Paris Olimpiyat Oyunları kotasını da alacaklarına inancımız tam. İnşallah hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyecekler. Sporcularımız her alanda kendilerini yetiştiriyorlar." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.