Lütfü Savaş'a çok sert eleştiri: "Depremzedeleri provokatörlükle suçluyor”

Lütfü Savaş'a çok sert eleştiri: "Depremzedeleri provokatörlükle suçluyor”

Hatay’ın CHP’li Belediye Başkanı Lütfü Savaş tartışılmaya devam ediyor. Bir televizyon programına konuk olan Savaş, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Gazeteci Deniz Zeyrek ile Savaş arasındaki gerilim yayının önüne geçti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın, bir televizyonda katıldığı yayındaki açıklamaları gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Savaş'ın adaylığına yönelik protestolar ve yaşanan polemikler biteceğe benzemiyor.

3-001.jpg

DEPREMZEDELERİ SUÇLADI

Savaş, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde kendisini protesto edenlerin bir kısmını provokatörlükle suçlayarak, "Biz yolumuza devam edeceğiz, seçimi kazanacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu. Gazeteci Deniz Zeyrek Savaş'a sert eleştiriler yöneltti.

Zeyrek, "Ben Samandağ'da da dolaştım, Defne'de de dolaştım, Antakya'da da dolaştım, İskenderun'da da dolaştım, sizden hep şikayet duydum. Ben arabamla geldim Hatay'a, arabamın plakası bile okunmuyor. Hataylılar için kendinizi yırtmanız gerekir, kendinizi parçalamanız lazım. Acılı insanları provokasyon yapmakla suçluyorsunuz." şeklinde ifadeler kullandı.

Özellikle "Lütfü istifa" sloganlarının yükseldiği protestolar ve adaylık geri çekilme spekülasyonları, Hatay’daki rahatsızlığı artırdı. Başkan Savaş, yapılan eleştirilere rağmen adaylıktan vazgeçmeyeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.