Ele başı Engin Yolcu kimdir? Engin Yolcu nereli ve kaç yaşında?

Ele başı Engin Yolcu kimdir? Engin Yolcu nereli ve kaç yaşında?

İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı operasyonlarla gündeme gelen örgüt lideri Engin Yolcu merak edildi. Peki Engin yolcu kimdir? Engin Yolcu nereli ve kaç yaşında?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Konya'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "KAFES-37" operasyonlarında önemli başarılar elde edildiğini duyurdu.

Operasyonlar sonucunda Elazığ'da Ömer Faruk Bulut'un liderliğindeki bir organize suç örgütü ile Konya'da Engin Yolcu'nun liderliğindeki başka bir suç örgütü çökertildi.

2.jpg

ENGİN YOLCU KİMDİR?

Elazığ'daki operasyonda örgüt lideri Ömer Faruk Bulut ile birlikte 35 şüpheli yakalanırken, Konya'daki operasyonda ise örgüt lideri Engin Yolcu ile birlikte 7 şüpheli gözaltına alındı. Toplamda 42 örgüt üyesinin yakalandığı operasyonlar suçla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yetkililerin titiz çalışmaları sonucunda suç örgütlerinin etkisiz hale getirildiğini belirtti. Kamu güvenliğinin sağlanması ve suçla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgusu yapıldı.

Engin yolcu kimdir? Engin Yolcu nereli ve kaç yaşında?

Engin Yolcu ile ilgili açık kaynaklarda bilgi bulunmamaktadır. Detaylar geldikçe haber güncellenecektir.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.