Emekliye müjde! Seçim öncesi geliyor…

Emekliye müjde! Seçim öncesi geliyor…

31 Mart seçimleri öncesinde emeklilere umut ışığı doğdu. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, TGRT Haber'in 'Bi Bakalım' programında yaptığı açıklamayla emeklilere ek zam müjdesini verdi. İşte detaylar…

2024 maaş zamlarından istedikleri rakamları alamayan emekliler için güzel bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarının yetersiz olduğuna dair açıklamaları ve AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun iyileştirici hamlelerine ek olarak SGK Uzmanı İsa Karakaş'ın açıklamaları, emekli vatandaşlar arasında büyük bir umut artışına neden oldu.

Karakaş, TGRT Haber'e yaptığı açıklamada, seçim öncesinde düşünülen ve kulislerde dolaşan seyyanen zam miktarını belirterek emeklilere tam 5 bin lira ek zam müjdesini verdi.

foto3.jpg

EMEKLİ RAHATLAYACAK

SGK Başuzmanı, temmuz ayından bu yana dile getirdiği seyyanen zam beklentisinin altını bir kez daha çizdi. Karakaş, "Karamsarlık bize uzak" diyerek emeklilerin hak ettiği iyileştirmenin artık kesinleştiğini ve bu müjdeli haberi emeklilere duyurdu.

Emekliler, seçim öncesinde alacakları 5 bin lira ek zamla birlikte maddi olarak rahatlamayı beklerken, seçim sonuçları ve alınan ekonomik önlemlerle ilgili gelişmelerle birlikte emekli maaşlarına dair iyileştirmelerin devam edip etmeyeceği halen merak konusu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.