Esin Köymen kimdir? Esin Köymen nereli ve kaç yaşındadır?

Esin Köymen kimdir? Esin Köymen nereli ve kaç yaşındadır?

Esin Köymen’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Esin Köymen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Esin Köymen kimdir? Esin Köymen nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Esin Köymen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Esin Köymen kimdir? Esin Köymen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Esin Köymen’in biyografisini haberimizde derledik...

Esin Köymen Kimdir?

1974 yılında Rize İkizdere'de doğan Esin Köymen şu anda Maltepe’de ikamet etmektedir. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde mimarlık bölümünü bitirerek mezun olmuştur. 1979 yılından beri de Maltepe’de oturmaktadır.

CHP Maltepe Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Esin Köymen, Türkiye Mimarlar Mühendisler Odası (TMMOB) İstanbul Büyükşehir Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklamıştır. 27 Kasım'da TMMOB İstanbul Büyükşehir Başkanlığı görevinden istifa eden Köymen, CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı olmuştur.

Esin Köymen, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükşehir Şubesi Başkanı olarak görev yapmış ve 2020 yılında TMMOB Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı için tekrar aday olmuş ve seçimi kazanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.