Gençlerbirliği taraftarından kapalı gişe!

Gençlerbirliği taraftarından kapalı gişe!

TFF 1.Lig’de Gençlerbirliği, Pendikspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı ve bu sezon ilk kez üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Zirve takibini sürdüren Pendikspor karşısında aldığı galibiyetle Başkent ekibi, puanını 13’e yükselterek maç fazlasıyla son sıradan kurtulmayı başardı. Maçta tek golü penaltıdan yeni transfer Ayovi kaydetti.

genclerbirligi.jpg

160 TARAFTAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Gençlerbirliği taraftarları, Pendik Stadyumu’nda takımını yalnız bırakmazken, İstanbul'da kendisine verilen kontenjanın tamamını dolduran 160 taraftarıyla galibiyeti doyasıya kutladı. Stadyum çevresinde ise kontenjandan ötürü maça giremeyen 20 kadar taraftar, stadyuma giriş yapamadı. Kırmızı siyahlı taraftarlar maç boyunca tezahüratlarıyla takımını desteklerken alınan galibiyetle Gençlerbirliği de ligde kalma umutlarını arttırdı.

altt-sadzxczxc.jpg

İSTANBUL TAKIMLARINA KARŞI 13 MAÇ SONRA GALİBİYET

Gençlerbirliği, ligde Pendikspor’u deplasmanda 1-0 yenerken tam 13 maç sonra bir İstanbul takımına karşı galibiyet sevinci yaşadı. Kırmızı-siyahlılar, tam 680 gün sonra bir İstanbul takımına karşı maç kazanmayı başardı. Başkent temsilcisi en son Süper Lig’de 20 Mart 2021’de Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etmişti. Kırmızı-siyahlılar, böylece 13 maçlık hasretini Pendik’te sonlandırmış oldu. Pendikspor 34 puanda kalırken, Gençlerbirliği ise 13 puana yükseldi. Gelecek hafta Pazar günü Gençlerbirliği iç sahada Göztepe ile, Pendikspor ise Cumartesi günü Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.