Güzel oyuncu pek çok evlilik teklifi aldığını açıkladı

Güzel oyuncu pek çok evlilik teklifi aldığını açıkladı

Birbirinden farklı pek çok dizi-filmde rol alan ve binlerce insanın gönlünde taht kuran güzel oyuncu Burcu Kıratlı, pek çok evlilik teklifi aldığını açıkladı.

Oynadığı rollerle har eve davetli olan güzel oyuncu Burcu Kıratlı, Bebek’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Habertürk’ten Nazip Şahin Karpuz'un aktardığı bilgilere göre pek çok evlilik teklifi aldığını belirten Kıratlı, muhabirlerin sorularına da yanıt verdi. Burcu Kıratlı, yaz aylarını çok sevdiğini belirtti.

“BEN YAZ KADINIYIM”

Yaklaşan yaz aylarındaki planlarından söz eden güzek oyuncu; "Ben yaz kadınıyım. Bir yaz kadını olarak da çok özledim yazı. Eğer çalışmazsam güzel tatil yaparım. Çalışırsam da ara ara tatile gider gelirim. Bodrum'a da gidiyorum, Alaçatı'ya da gidiyorum. Çocukluğumdan beri ikisine de gidiyorum. Alaçatı'da çok arkadaşım var" dedi.

“ELEŞTİRİYE AÇIĞIM”

Sosyal medya üzerinden takipçilerinin yorumlarını da değerlendirdiğini dile getiren Burcu Kıratlı şöyle konuştu: Ben aslında dozunda olan şeyleri çok seviyorum. Eleştiri bizim kendimizde göremediğimiz tarafları bence bize gösteriyor. Kimisi bazen kıskançlığından ya da haddini aşarak başka boyutlara çevirebiliyor, onlar hoş değil işte. Her türlü eleştiriye açığım haddini aşmadığı sürece.”

“ÇOK EVLİLİK TEKLİFİ GELİYOR”

Burcu Kıratlı; "Sosyal medya üzerinden aldığınız aşk mesajları oluyor mu?" sorusuna, "Garip bir şekilde bana çok evlilik teklifi geliyor" diyerek gülümsedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.