İdris Aybirdi kimdir? İdris Aybirdi nereli ve kaç yaşındadır?

İdris Aybirdi kimdir? İdris Aybirdi nereli ve kaç yaşındadır?

İdris Aybirdi’nin hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, İdris Aybirdi kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

İdris Aybirdi kimdir? İdris Aybirdi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İdris Aybirdi’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İdris Aybirdi kimdir? İdris Aybirdi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İdris Aybirdi’nin biyografisini haberimizde derledik...

İdris Aybirdi Kimdir?

İş dünyasının prestijli figürlerinden İdris Aybirdi, İstanbul Ticaret Odası Ticaret Merkezi'nin (İSTOÇ) uğurlu kapılarını 2009 yılının bahar aylarında babası Salih Aybirdi ile birlikte aralamış ve Perotti markasının temellerini atmıştır. Kaliteli ev ürünleri ve müşteri memnuniyetini ilke edinen şirket, kısa süre içinde ev eşyaları sektöründe adından sıkça söz ettirir hale gelmiştir.


Perotti'nin başarı hikayesi, Türkiye'nin imalat kapasitesini artırma stratejisiyle birlikte başlamış ve bu sayede ihracat odaklı bir büyüme göstermiştir. Plastik banyo ve mutfak setleri üzerine yoğunlaşarak sektörde öne çıkan marka, Sefa Züccaciye bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte ve 2023 yılı itibarıyla 75 milyon sermaye büyüklüğüne ulaşarak, Perotti Plaza isimli yeni bir iş merkezini hizmete açmıştır.

İdris Aybirdi, iş dünyasında gösterdiği liderlik ve başarılarla, girişimcilik ruhunu öne çıkararak, birçok kişiye ilham kaynağı olmuştur. Profesyonel başarılarının yanı sıra, Sahra Işık ile olan mutlu evliliği ile medya ve kamuoyunun gözdesi haline gelmiştir.

İdris Aybirdi'nin Özel Hayatı
Sahra Işık ile olan evliliği, İdris Aybirdi'nin özel hayatındaki en parlak noktalardan birini oluşturur. Medyanın ve toplumun gözlemine göre, çiftin birlikte geçirdiği zaman zarfında herhangi bir ayrılık söylentisi bulunmamaktadır. İdris Aybirdi ve Sahra Işık, uyum içinde sürdürdükleri evlilikleriyle, birçok insanın örnek aldığı ve takdir ettiği bir çifttir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.