Kirli Sepeti Hayriye kim? Ceren Moray kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Hayriye kim? Ceren Moray kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Hayriye arama motorlarında sorgulanıyor. Kirli Sepeti Hayriye kim olduğu merak ediliyor. Peki, Kirli Sepeti Hayriye kim? Ceren Moray kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti 20. Bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Levent karakteri ile nişanlı rolü yapna Kirli Sepeti Hayriye merak ediliyor. Kirli Sepeti Hayriye arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Kirli Sepeti Hayriye kim? Ceren Moray kim, kaç yaşında, nereli?

h3.jpg

KİRLİ SEPETİ HAYRİYE KİM?

Kirli Sepeti Hayriye deli dolu bir kadındır. İyi kalpli olmasına rağmen bir türlü tutamadığı çenesi yüzünden başına sürekli dert açar. Dedikoduyu çok sever. Bu yüzden herkesin meselesini bilir ve her şeye burnunu sokmadan duramaz. Bu durum bazı istenmeyen sonuçlar doğurur ve arkadaşlarının başını da ara sıra derde sokar. Hayatta arkadaşlarından başka kimsesi olmayan Hayriye, onları istemeden soktuğu bu zor durumlardan kurtarmak için canla başla uğraşır. Dizideki dostları Medine ve Songül'dür. Kirli Sepeti Hayriye Ceren Moray canlandırmaktadır.

h2.jpg

CEREN MORAY KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ceren Moray 5 Haziran 1985 Diyarbakır doğumludur. Diyarbakırlı şair ve yazar Celal Moray ile Kastamonulu Hülya Moray'ın kızıdır. Tiyatro eğitimine küçük yaşlarda başlayan Ceren Moray Uzun bir süre Pera Güzel Sanatlar’da eğitim gördü. 2005 senesinde Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve 2009 senesinde üniversiteden mezun oldu. O Hayat Benim’de Efsun Demirci ve Avlu dizisindeki Azra Kaya rolleriyle tanındı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.