Kirli Sepeti Levent kim? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Levent kim? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Levent kim olduğu merak ediliyor. İzleyiciler Kirli Sepeti Hayriye yanında görünen Levent'i araştırıyor. Peki, Kirli Sepeti Levent kim? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti 20. Bölüm ile ekranlara geldi. Kirli Sepeti Hayriye ile nişanlı rolü yapan Levent merak konusu oldu. Tesadüf eseri Hayriye ile karşılaşan Kirli Sepeti Levent araştırılıyor. Peki, Kirli Sepeti Levent kim? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında nereli?

1111.jpg

KİRLİ SEPETİ LEVENT KİM?

Kirli Sepeti Levent karakterini 20. bölümde Furkan Palalı canlandırıyor. Furkan Palalı'nın canlandırdığı Kirli Sepeti Levent karakteri Kirli Sepeti Hayriye ile bir gece kulübünde tesadüf eseri karşılaşıyor. Furkan Palalı dizide estetik doktoru Levent olarak görünüyor. Kirli Sepeti Levent dizide sağ kolu İsmail ile birlikte hareket ediyor. Kirli Sepeti Hayriye ile nişanlı rolüne bürünüyor.

1221.jpg

FURKAN PALALI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Furkan Palalı 1986 Konya doğumlu oyuncu ve mankendir. Üniversite öğrenimini Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır. Ankara'da aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitimi, Tuncay Özinel'den tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den karakter oyunculuğu eğitimi almıştır. Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir. Küçük Sırlar dizisinde Aras, Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde Arif, Hayat Devam Ediyor dizisinde Giray, Bir Mucize Olsun dizisinde Yiğit Tümer karakterlerini canlandırmış; en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli olarak görünmüştür.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.