Kirli Sepeti Medine kim? Cansu Tosun kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Medine kim? Cansu Tosun kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti 20. bölümde merak uyandıran karakterlerinden biri Medine oldu. İzleyiciler Kirli Sepeti Medine araştırmaya başladı. Peki, Kirli Sepeti Medine kim? Cansu Tosun kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Medine arama motorlarında sorgulanıyor. Kirli Sepeti Medine izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kirli Sepeti Medine Medine dizide dikkat çeken karakterler arasında yer alıyor. Peki, Kirli Sepeti Medine kim? Cansu Tosun kim, kaç yaşında, nereli?

cansutiosunb.jpg

KİRLİ SEPETİ MEDİNE KİM?

Kirli Sepeti Medine geleneklerine bağlı, kendi halinde biridir. Kız kardeşini okutabilmek için memleketinden İstanbul’a tek başına çalışmaya gelmiştir. Murat ve Aylin’in evinde hem çalışır hem de kızları Nil’in bakıcılığını yapar. Küçük yaşta annesini kaybetmiş ve hem kendisini hem de henüz daha kundaktaki kardeşini büyütmüştür. Bu yüzden kız kardeşine karşı ayrı bir bağı vardır. Ona en iyi hayatı sunabilmek için çok çalışıp para kazanmak zorundadır. Dizide Hayriye ve Songül ile çok yakındır. Kirli Sepeti Medine'yi Cansu Tosun canlandırmaktadır.

medine2.jpg

CANSU TOSUN KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Cansu Dicle Tosun, 26 Ocak 1988 Almanya doğumludur. 5 sene Alman Operası’nda aldığı bale eğitiminin ardından jazz, hip-hop ve modern dans ile ilgilendi. 2011 yılındaki ilk projesi Küçük Hanımefendi’de başrol oldu. Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı, Göç Zamanı, Familya, Bir Deli Sevda, Mehmetçik Kut’ül Amere dizilerinde rol aldı. Kirli Sepeti dizisinde Medine karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.