Konya'da öğrencilere TOGG sürprizi yapıldı

Konya'da öğrencilere TOGG sürprizi yapıldı

Konya’nın Kulu ilçesindeki bir ilkokulda yerli malı haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe milli ve yerli otomobil TOGG getirildi. Öğrencilerin sevinci yüzlerinden okunurken, öğretmenler de TOGG’u incelemek için sıraya girdi.

Konya’nın Kulu ilçesindeki Mevlana İlkokulu, Yerli Malı Haftası'nı Türkiye'nin 100. yılı dolayısıyla yerli ve milli ürünlerle kutladı. Sınıf Öğretmeni Abdurrahim Doğan önderliğinde hazırlanan etkinliğe öğrenciler ve öğretmenler katılırken, kutlamada en dikkat çekici detay Türkiye'nin yerli ve milli imkanları ile üretilen TOGG oldu.

Konya’nın yerel internet haber sitelerinden biri olan Yenikonya.com’da yer alan haberde TOGG sevinci yaşayan çocukların aracı inceleme fırsatı bulduğu aktarıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar yerli ve milli araç önünde fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Program, öğrenciler ile hatıra fotoğrafları çekinilmesi ve yerli ürünlerin ikram edilmesi ile sona erdi. Düzenlenen etkinliğe, Okul Müdürü Vedat Yıldırım, Müdür Yardımcısı Ramazan Çöl, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.