Maçlar Keçiören'de

Maçlar Keçiören'de

Kulübün Futbol Şube Müdürü Ercüment Arslan, iç saha maçlarda İnönü Stadı'nı kullandıklarını ancak, ikinci yarıdan sonra yıkılacak olan İnönü’nün yerine Aktepe Stadı’nda oynayacaklarını söyledi.

Devre arasından sonra maçların oynanmayacağı İnönü Stadı'nı kullanan iki Ankara ekibinden biri olan Yeni Altındağ Belediyespor'un ikinci yarıda iç saha maçlarını Keçiören'deki Aktepe Stadı'nda oynayacağı öğrenildi.
Yeni Altındağ Belediyespor Futbol Şubesi Müdürü Ercüment Arslan, 3. Lig ekibinin ikinci yarıda iç saha maçlarını Keçiören Aktepe Stadı'nda oynayacağını açıkladı. Arslan, iç saha maçlarda İnönü Stadı'nı kullandıklarını ancak, ikinci yarıdan sonra maçların oynanmayacağı İnönü Stadı'nın yerine kendilerine Keçiören Aktepe Stadı'nın tahsis edildiğini söyledi.

YENİ ALTINDAĞ, KEÇİÖREN'DE

Arslan Gazete Habervaktim'e yaptığı açıklamada, "Bu hafta ilk maçımızı deplasmanda Trabzon'da Of Spor ile oynayacağız. Önümüzdeki hafta ligin ikinci yarısındaki ilk iç saha maçımız, 28 Ocak Günü Erbaaspor ile Keçiören Aktepe Stadı'nda olacak" dedi.

HACETTEPE, 19 MAYIS'TA

Öte yandan Başkent'in 2. Lig'deki temsilcilerinden Hacettepe, ikinci yarıda 19 Mayıs Stadı'nı kullanacak. Devre arasından sonra maçların oynanmayacağı İnönü Stadı'nın ise yeni sezonda yıkılıp yerine öğrenci yurdu yapılması bekleniyor. 

19 MAYIS STADI BEKLEMEDE

Sezon başında 19 Mayıs Stadı'nın yıkılması gündeme gelmişti fakat; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın talimatı ile Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nün, devre arasına kadar maçlarını, bu statta oynamalarına izin verilmişti. Bu dönemde, yapımı süren Eryaman Stadı'nın, ikinci yarı ile birlikte hazır hale geleceği, takımların bu stada kaydırılacağı ifade edilmişti. Ancak, Eryaman Stadı'nın devreye girmesi için belirlenen takvimin uzayınca Gençler Birliği ve Ankaragücü iç saha maçlarını 19 Mayıs'ta oynamaya devam edecek.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.