Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan isim belli oldu

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan isim belli oldu

Mustafa Özel'in Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından Mamak'ın yeni ilçe milli eğitim müdürü belli oldu.

Ankara'da Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevinde bulunan Mustafa Özel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı.

Özel'in yerine Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan isim belli oldu. Mamak'ın yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Elif Özbek oldu.

Elif Özbek, göreve başlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak 27.07.2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunuyorum.

Mamak ilçemizin çocuk ve gençlerine eğitim adına hizmet için bir fırsat olarak gördüğüm Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevini yapacak olmanın onur ve gururunu yaşarken, üstlenmiş olduğum bu yeni görevin değerli sorumluluğuyla devraldığım bayrağı daha ileri götürmek için hizmet edecek olmanın heyecanını taşıyorum.

Mamak ilçemizde eğitim ve öğretimi özverili çalışmaları ile bugünlere getiren benden önceki Saygıdeğer İlçe Millî Eğitim Müdürlerimize, değerli eğitimcilerimize ve emektar personelimize eğitime katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Millî ve manevi değerlerimize bağlı, çağın gerektirdiği teknolojik ve bilimsel yenilikleri yakından takip eden, her yönüyle sağlıklı ve eğitimli nesiller yetiştirmek birinci görevimiz olacaktır. Bu kutsal görevimizde; geleceğimiz olan yavrularımızı güçlü yarınlara hazırlamamızda, aynı yolda beraber yürüyeceğimiz tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

ELİF ÖZBEK KİMDİR?

Yüksek Lisans : 2022 Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kadın Aile Çalışmaları Yüksek Lisans devam ediyor.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi ve Hukuk Fakültesi Eğitim Yönetimi

Lisans : Selçuk Üniversitesi Fen-Edb. Fak. Matematik Bölümü

Lise : Mamak İmam Hatip Lisesi

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum